باشه نمیخندم (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammadho3in [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اون از اهنگ میذاره
نمایش نسخه قابل چاپ
باشه نمیخندم (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammadho3in [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اون از اهنگ میذاره
من اصلا آهنگ گوش نمیکنم بزارم اگر اون میزاره آهنگ نیستن بیشتر متن هاش . الان پسر خوبی شدی (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sahand.M [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پس چرا میزار(sm77)نقل قول:
کاربر اینجا چقدر کم شده(sm173)
میزارم گوش میکنم متن اینجا نمینویسم که چی گوش میکنم متن آهنگ ها را (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط blac [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عجب(sm25)نقل قول:
(sm29)
فهمیدی محمدحسین؟نقل قول:
(sm54)
نه بابا حسین عقب افتاده (sm2)
(sm2)