اول دارو دسته من و خودتُ مشخص کن (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
اول دارو دسته من و خودتُ مشخص کن (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یادت نمیاد (sm120)نقل قول:
شبهای جام جهانی(sm120)
قهوه قجری ذهنمو مشغول کردهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه کار ملی میهنی تو این البوم چیکارمیکنه (sm50)
اونم ترک دو (sm50)
خیلی عجیبه (sm50)
دو تا از مهمترین کارای البوم دست جمال فرده
سرالبومی با خواب (sm50)
محسن از اینکه تنظیم کننده های پارو و خواب رو عوض کرده نریده باشه هنره (sm50)
(sm98)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm30)نقل قول:
یه زمان هر روز 50 صفحه با اشتر سر استقلال پرسپولیس بحث میکردیم الان پفیوز تا من برم بگم فوتبال بنم میکنه (sm2)
بستگی به بحث داره (sm120)برای مثال اینکه گواردیولا مربی بزرگی نیست اونوقت حسین گی و حسن یار منن (sm120) بقیه علیه ما (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
قهوه قجری ملی میهنی نیست.(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HOSSEIN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ملی میهنی چرته بابا اون زنه گفته نباشه هم خیلی بهتره! (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HOSSEIN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سر البومی که میگن کار ریتیمیکی و احتمالا هیت بشه طبیعتا خیلی به مذاق ما خوش نمیاد
ولی خواب جای نگرانی داره (sm50)
امید های البوم نیمه دومشه(sm50)
من از خـــدامه بکشـــم نـــــــــازتـو
تــا بشـــــنوم يــه لــــــــحظه آواز تـو
مـن از خـــــــــدامه پيـش تـو بــمونم
جــواب حـــرفــــــــاتـو خــودم بخــونم
(sm118)(sm120)
من از شبهای جام جهانی فقط حمایت از دلبوسکه رو یادم میاد (sm120)وقت نمیکردم از کسی نقل بگیرم (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]