رطوبتم خیلی لعنتیِ (sm178)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Peyman [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
رطوبتم خیلی لعنتیِ (sm178)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Peyman [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نع(sm74)
غیرِ فعال کردم رو اعصاب بودن(sm25)
فقط منشن رو بهم خبر میده متوجه میشم(sm74)
ای بابا اینطوری که نمیشه هیچکس نیست که میل سوپاپ بهم بده (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فتانه خواننده قدیمی درباره آقاشون میفرمایند:
هم نامهربونه
هم آفت جونه
هم با دیگرونه
هم قدرم ندونه ندونه ندونه
هم دو رو و دو رنگه
هم خیلی زرنگه
هم دلش چه سنگه
هم با من میجنگه میجنگه میجنگه
از این کاراش خبر دارم
اما چه کنم دوستش دارم
ﻛﻠﻲ ﻫﻢ ﺑﺎ اﻳﻦ اﻳﺮاﺩﻫﺎﻱ ﺷﻮﻫﺮﺵ ﻗﺮ ﻣﻴﺪاﺩ
چقدر قدیميا بساز بودن ...
یه قطره بارون هم نمیزنه بگیم هوا بارون زده که رطوبت رفته بالانقل قول:
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
(sm30)(sm30)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Lost Queen [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سلام خانم خوشگله خوبي؟ (sm19)(sm127)(sm127)
نقل قول:
خدا كمكتون كنه 48 درجه وحشتناكه اونم الان تير و مرداد چي ميشه ديگه ولي اينجا هم خيلي گرمه (sm178)
رطوبتم كه ديگه نگو شمال كه ميريم طاقت رطوبتشو ندارم از زير كولرگازي تكون نميخورم (sm74)
من همونم خاموش کردم (sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Lost Queen [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
متاسفم ما تمام تلاشمونُ کردیم (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط special [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الان یه چیزی میگم رطوبت رو از یاد ببرینقل قول:
خونه ما قدیمی سازِ لوله های آب از روی دیوار رد شدن و فلزی هستن... یعنی در معرض تابش مستقیم نور آفتاب (sm81)
حالا فکر کن وقتی میری دستشویی 2راه داری... یا با آب جوش خودتو بشوری!!! (sm74)
یا آبُ باز کنی و منتظر شی تا آب داغ توی لوله تموم شه به آب خنک توی شبکه برسی
که در اینصورت یه سونای بخار 90درجه ای رو تجربه میکنی تا آب خنک شه... دما 90درجه رطوبت 99درصد (sm88)
(sm2)