(sm2)اینم بنه نمیتونه جواب بدهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Mehdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm2)اینم بنه نمیتونه جواب بدهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Mehdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همون ....الکی اشترت نشده ...دمش گرمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینجور که تو پرسیدی شک کردم (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Unforgiven [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
نوشته اصلی توسط sako [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ینی دهن سرویس الیاس
همه دلیل بن رو بخونن(sm2)(sm2)(sm2)
کلا دست و پاش رو بستی(sm30)نقل قول:
(sm2)من میرم بخوابم نبینم من نیستم اسکولیز کردین
نقل قول:
نوشته اصلی توسط *_* [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دیدی بلده دیوث(sm2)
الان منم بن کرد(sm2) دلیلش منو کشته :نقل قول:
دیدی بلدم (sm2)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نرو باوووو(sm2)نقل قول:
بشاش تو وجودتنقل قول:
نوشته اصلی توسط milad771 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خواب؟؟؟ you're kidding me??? (sm2)نقل قول:
برو خدا رو شکر کن تا 2016 بنت کرد مث من تا 2018 بن نشدی (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط *_* [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)نقل قول:
وسوست میکنم ها من همچو شیطانمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بعد میاد پست ها رو میبینه شاکی میشه ببینه به معشوقش و شریک جنسیش توهین میشه کل انجمن رو بن میکنه ...لامذهب غیرتیه روش ... ما دو تا پست دادیم همزمان 4 نفرمون رو بن کرد .. من موندم این چجوری میخواد با نامجو جون کات کنه یه روزی
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بریم برای ضبط بهترین ها . . . (sm118)
آق موری چطوری ؟ یادته منو ؟نقل قول:
(sm50)
اره یادش تو رو(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط H_alone3 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ساعت 9 میخوابه ... این فک کنم سن بابابزگ ما رو داره
ولی اینو راس میگم من سال 2008 با دیال آپ به زور ثبت نام کردم .. اون موقع ورژن انجمن خیلی پایین بود هم سایت الیاس کاربر فوق حرفه ایی بود بعد ها ما از ایشان دروس کثیری را پاس کردیم که به برخی از تخصصی ترینشان اشاره ای دارم
دروس تخصصی :
1- غیرت رو خواننده مور علاقه
2- کل کل و بحث با خواننده رقیب (اون موقع یگانه و شادمهر و اندک کسانی که میگفتن چاوشی کپیه مجتبی کبیریه و کسانی که به ایشان القابی همچو موسن اگزوز و غیره را دادند)
3- ناسزا 1( در صورت توهین دیگران به خواننده مورد علاقه مان)
4- ناسزا 2
5- فوش خوار مادر
یعنی ریدم تو معرفتش اگ یادش نباشهنقل قول:
اوخ اوخ اومد
تکیه کردم بر وفای او امیرم غلط کردم غلط
باختم خود را در هوای او غلط کردم غلط
بی خیال امیر جون فعلی عبث کردم عبث ..بنم نکن(sm81)
چطور یادم بره داداش ... خوبی ؟ چرا نمیایین شماها؟ هرازگاهی حداقل بیایین..نقل قول:
نوشته اصلی توسط H_alone3 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آقا آلبوم کوش؟؟ (sm132)
دایال اپ من البوم این معین رو با دایال اپ دانلود کردم(sm2)من اگه عضو میشدم سال 2008 بودم چون خیلی وقته که می اومدم باران(sm2)نقل قول:
موری یادته اون اواتارت عکس اون پسر فشن(sm2)یادته کل کل ها دیوث یه چند صفحه فقط فش های تو بود(sm2)
ینی ریدی به من با این حرفت (sm2)خوبه میگم چجوری شماها از یادم برین اینطوری میرینی اگه بگم نه آقا به جا نمیارم فک کنم ازهالی باشه ها؟(sm93)نقل قول:
(sm30)نقل قول:
چاکرتمنقل قول:
تو چطوری
ی بار میام زیارتت میرم امام رضام میبینم ایشالله
موری مجیبد سیبیل رو یادته(sm70)
اون دختر بود اسمش یادم نیس زمان سارا رو میگم
همون دختر که عکس گذاشتن بودم بریم رای بدیم مجیبد سیبیل هم بود عکس گذاشته بود(sm2)
230 نفر وایسادن چت کردن شما رو نگاه میکنن(sm39)
موری روزای کل کل رو یادته موری یادته فقط تو حبس بودیم تا دهن باز می کردیم سارا بنمون می کرد من به خاطر اون مجید سیبل یه ما بن شدم (sm2)
موری یادته یه کلیپ از خودت گرفتی داشتی می خوندی سیگار به دست(sm59)
بلا نسبت مشتی ما کوچیکتیمنقل قول:
مزاح بود (sm10)
اگه اتداختم تنگش که ک اگ مث الان یادت بود بتونم جمعش کنم(sm2)
از حسین خبر نداری ؟
سلام دوستان چطورین
سلام تلیس چه عجب حرفی زدی(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط talis [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بچه ها من حالم دست خودم نیست از وقتی ترانه چنگیز رو دیدم(sm74)(sm74)(sm81)
ترانه چنگیز یا متصل(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط talis [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چنگیز