منم همینطور (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط shimaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
منم همینطور (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط shimaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سفید فقط داریوش (sm50)
صورتم داغه داغ . دارم سرما میخورم (sm74)
البوم اخرش سکوت بود!نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سورنا که خوب بود دومیش (sm50)
من دو روزه گلو درد دارم (sm172)
هیم برف میاد (sm3)
(sm120)اصن هیچکدومشو نشنیدم نقل قول بودنقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
والا منم جا خوردم (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینجا امسال فکر کنم فقط یه بار برف اومده
خیلی وضع بارش خراب امسال!
لبهای تو مازندرانه، خنده هات ساری ش
اون جفت الماسی که توو چشمات هم داری ش
از وُسع مردم خارجه حتی خریداری ش
"توو یه حراجی با یه تخفیفِ زمستانه"...
جذابه آهنگِ صدای گرم و مردونه ت
محکم تر از هر تختِ جمشیدیه سرشونه ت
لمسِِ تنت از غرب ابرو تا پلِ گونه ت
"رانندگی مابین چالوس و چمستانه...
.
سیما اسدی
اینجا بعضی برفاش ابکیه ، بعد هی زود اب میشه یخ میزنه میخوای مث ادم راه بری باید اویزون هر چی دم دستت میاد شی عن نشی زمین (sm2)
تو قرار بود سلفی بفرستیا؟؟ چی شد؟؟(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دلم من دلخور و خسته از من و سادگیامه (sm9)(sm50)
توابعم از این برفا داره هر روزم می باره
فعلا در این لحظه سینگلم (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حس هیچی نی انگیزه نمونده هیچی (sm172)
اینجا تو ارتفاعات همش برفه ...
جمله ای که يه مازندرانی رو تا حد مرگ شاد میکنه:
قیافت اصلا به مازندرانيا نميخوره
و ..نقل قول:
عزیزم تو چرا اصن لجّه نداری (sm70)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ای بابا اون همه درو برت هستن نمیتونی یکی پیدا کنی؟؟ (sm120)
از سینگلی درای انگیزه هم پیدا میشه (sm50)
نقل قول:
بشما لطف کن نظر نده ..
برف چی هست؟(sm120)
اوه مای گاد (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط kamyab [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هست ولی من به این معروفم که بد عاشق میشم (sm50) (sm120)نقل قول:
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm142) چرا اون وقت ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط [M)SBH)] [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الهی الهی ...امین بمیره برات (sm120)نقل قول:
به هر حال ما منتظر سلفی هستیما....
یه توضیح هم در مورد باران لطفا (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بلی ؟! (sm173)نقل قول:
نوشته اصلی توسط [M)SBH)] [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تیر ماهی (sm176)نقل قول:
مورد داشتیم از شادی سکته ناقص زده (sm30)نقل قول:
خوردنی نیست (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120)نقل قول:
خدا نکنه (sm120)نقل قول:
سلفی دم دستی دارم ولی دیده نشه بهتره باید کاملا شطرنجی شه (sm2)
امین بیا دار و ندارمونو بفروشیم بریم فلوریدا از این جهان کنده شیم (sm120)
معلومه تست کردی (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط kamyab [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اوهوم (sm172)نقل قول:
دقایقی دیگر خشتکها دریده خواهد شد
بچه بودیم خام بودیم (sm2)نقل قول:
باز چه خبره الیییییییییییییییی ؟؟؟؟؟؟
سامی بیگی ؟(sm70)
(sm2)