ح.صنقل قول:
نوشته اصلی توسط mahdiasd [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
ح.صنقل قول:
نوشته اصلی توسط mahdiasd [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)
دریاچه نمک (sm242)
خیلی عبارت مسخره ای هستنقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میخواد بگه تو خیلی بانمک و بامزه ای
میگه دریاچه نمک یعنی شور و حال بهم زن!!!!
الدنگ چرا پاک کردی میخواستم نقل بگیرم (sm2)
یکم سرچ کردم دیدم توش بتمن داره گفتم ولش(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو رو خدا سریال های خوب هر چی داری بریز وسط من سریال میخوام(sm70)10 تا 15 تا اصن فولدرتو عکس بگیر بذار(sm70)
peaky blindersنقل قول:
نوشته اصلی توسط Allaxa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
The Girlfriend Experience
The Man in the High Castle
Tyrant
Black Mirror
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm23)(sm23)(sm23)(sm23)(sm23)(sm23)
چه ناشناس :))))نقل قول:
نوشته اصلی توسط Allaxa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بقیه دکلمه هاشو میخوام آخه
حسین صفا (sm98)نقل قول: