خودتی؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
خودتی؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اوه مای گاد (sm2)گوشی میخوای هدیه بدی ؟! خیلی پولداری یه تومنم بده من (sm2)(sm51)نقل قول:
نوشته اصلی توسط yaran [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آره .. (sm2)(sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط yaran [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
گوشی نیست تبلته (sm59)نقل قول:
اره چیه مگه؟
یه تومن میخای چه غلطی کنی؟
شکل گوشی داره .. (sm2) فروش بازی برات اومد داشت پولدار شدی ..(sm2) یه تومنم بده ما ثواب داره یه گوشی بگیریم (sm81)(sm2)نقل قول:
به دوست دخترت میخوای هدیه بدی داریوش 2 .. (sm2)
ریدم دهن تو و دوست دخترنقل قول:
من برا این چیزا وقتمو هدر نمیدم
سی دی جای خود...چند تا کار نقاشی خوبم خورد که تا اخر پاییز بخابم خونه
doom 2016 هم کرک شد(sm59)
باز بوی پول داره میاد (sm120)
دیوث میخوای به کی هدیه بدی .. (sm2)منم خوشم نمیاد از دوست دختر و این چیزا .. (sm70)نقل قول:
ولی تو یه جوری میگی من وقتمو هدر نمیدم انگاری الان مهندسی چیزیه خخخخ (sm2)(sm2)
خوبه پس .. (sm111) جان محسن اون فیلمای مارو هم بزن .. (sm50)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سلام بچه ها با سیستم میخوام وصل شم به اینترنت با هر مرورگری این ارور رو میده چیکار کنم؟؟؟؟؟ کابل به وای فای و سیستم هم چک کردم سالمه کسی میتونه کمک کنه؟
نگاه شکسته ی عینک خواهرم
حسرت فوت شمع کیک تولد
(sm88)