(sm2)میلاد باید یجوری قضیه چارتا خوردن اینترو جبران کنی
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm2)میلاد باید یجوری قضیه چارتا خوردن اینترو جبران کنی
نيومده اراكنقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اگرم رسيده باشه دستشون نميدن (sm172)
البوم 13 یه روز قبل از اینکه تو شهرستان ها هم پخش شه رفیقم اورجینال داشتش
من باور نکردم شب که رفتم پیشش دیدم کف کردم صبحش رفتم خریدم که هنوز قبل 11 هیج جا نیاورده بود
اگه رسیده باشه به دستشون یکی از دوستام هست بهش زنگ میزنم اکی کنه ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فقط اون دختره كه توو نمايشگاه ِ كار ميكنه (sm25) (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این اراکی ها در گل بیخیالن همه(sm2)
البوم دستشون میرسه میزنه میفروشه
پشمشم نیست که البوم رو باید همزمان پخش کنه(sm2)
این رفیق منم همینطوریه
کلا بیخیال
اینقدر که من واسه تسویه یه بار رفتم و مدرک هم گرفتم(sm120)
اون سه بار رفت و برگشت به اراک(sm54)
هنوزم تسویه نکرده
همونی که تو خ مخابراته ؟ (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
محققان فشردن سینه زنان از رشد سرطان می کاهد!
برین ببینن این تاپیک به کجاها رسیده (sm2)(sm77)
مگه رفت مخابرات ؟؟؟ (sm77) (sm2)نقل قول: