گور بابای فوتبالنقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الان تو فاز تنفر از فوتبالم بعدا بحث میکنیم (sm50)
نمایش نسخه قابل چاپ
گور بابای فوتبالنقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الان تو فاز تنفر از فوتبالم بعدا بحث میکنیم (sm50)
کارش چیه میدونی ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
رویای من اینه دنیای بی کینهنقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دنیای بی کینه رویای من اینه (sm120)
اونروز منو دهن لق اونور فوتبالی حرف میزدیم یوز نیم من و ممد رو کرد بارسایی های اصیل عوض هم نمیکرد (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HOSSEIN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
وقت نمیشد نقل بگیری(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه دقیقه میرفتی wc میومدی 100 صفحه میرفت جلو(sm120)
یه بار حسین کل انداخت با مادر جان (sm2)
دلبوسکه (sm120)من با قاطعیت میگم گواردیولا امتحان پس نداده نمیگم بزرگ نیست(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همه کارست!نقل قول:
نوشته اصلی توسط HOSSEIN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از پرورش میگو تا بازار مبل تهران و شرکت های تجاری دبی و.....(sm120)
تایید (sm120)نقل قول:
دزد نفت بوده اولا بعدا به دزدی های دیگه رو آورده شنیدم(sm120)نقل قول:
مباحث مورد بحث :نقل قول:
فوتبال مدرن و گذشته تاریخچه بارسا
ایا دلبوسکه واقعا مربی بزرگی هست ؟