ما را به جز خیالت فکری دگر نباشد
جایی که عشق باشد آنجا خطر نباشد
علیرضا قربانی (sm50)
نمایش نسخه قابل چاپ
ما را به جز خیالت فکری دگر نباشد
جایی که عشق باشد آنجا خطر نباشد
علیرضا قربانی (sm50)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ک|یر خر (sm89)
به جرم کپی رایت گرفتنشنقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
جوانان این مملکت را چه می شود (sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط daniyal [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مگه ملودیش بد بود که هی هر کی ادعاش میشه گیر میده؟؟؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط HamTin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آن کلمه ای که شما به کار بردید در شان و شخصیت یک جوان ایرانی نبود.... (sm25) کجایند کاوه آهنگر و رستم دستان ....(sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط daniyal [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تورم واقعی بالای 60 درصده(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ساعت 10 تازه البوم زده ریدی (sm2)
کوشانم ریده
حرفای دیشب شهاب تا دقایقی دیگر میره زیر آپ(sm132)جاهایی که در مورد محسن حرف زده
کاملشم میذارم
ممر من به این بنده خدا گفته بودم ضبط کنه
پس بش پیغوم بدم اپ نکنه ؟
امیر جان مخلصیم(sm59)
(sm30)
چه خبر امیر؟ هوا گرمه اونجا؟ (sm10)
(sm120)
(sm2)
یکی کاور بذاره بدونیم چی به چیه
ارزش نداره همشو دان کنم
آلبوم «آخرین تانگو» مهدی باقریان
موسیقی : کارن همایونفر
ترانه : یغما گلرویی
(sm77)
این آهنگ از Billy Idol یکی از بهترین راک های تاریخه که تا حالا اومده!!با اینکه مربوط به سال 1983 هست ولی بینظیره !!کسایی که راک کلاسیک رو دنبال میکنن میدونن چی میگم!!
Rebel Yell
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تفاوت های جدید در آلبوم جدید
محسن چاوشی ترجیح می دهد فعلا راجع به جزییات دیگر آلبوم جدیدش حرف نزند تا زمانی که آلبوم منتشر شود . او نمی خواهد توقع مردم را بالا ببرد، فقط سعی کرده آنچه که از نظرش درست است را انجام بدهد.
قطعا چاوشی به دلیل سلایقی که دارد، بعداز این نیز کارهای متفاوتی خواهد کرد. مثلا در آلبوم جدیدش بیشتر کارها را به شکل آکوستیک و همین طور ارکسترال اجرا کرده است. به جای اینکه وقتش را تلف کند، موسیقی را دنبال می کند و در این زمینه تحقیق و تلاش می کند، چه در زمینه ترانه، چه ملودی و تنظیم و ... هیچ کس ، هیچ وقت نمی توانداو را بی کار ببیند. از زندگی شخصی اش می زنم تا به موسیقی ام برسد .اوهمیشه کارهای متفاوتی انجام می دهد و به جای اینکه وقتش راتلف کند موسیقی را دنبال می کند. در این باره می گوید: بعداز این نیز کارهای متفاوتی خواهم کرد . همواره تحقیق و تلاش می کنم چه در زمینه ترانه، چه ملودی و تنظیم و ... هیچ کس ، هیچ وقت نمی تواند من را بی کار ببیند. از زندگی شخصی ام می زنم تا به موسیقی ام برسم . هیچ وقت خارج از استودیو نیستم و خیلی کم پیش می آید جایی بروم که در آن موسیقی نباشد. بیشتر به دنبال تحقیق بیشتر برای هر چه بهتر شدن کیفیت ترانه ها، ملودی ها وتنظیم های کارهایم هستم. سعی می کنم هر روز چیزی به کارنامه ام اضافه کنم.
پاروی بی قایق می آید
چاوشی خیلی سعی کرده تا آلبوم جدیدش با عنوان «پاروی بی قایق» اتفاق خوبی در عرصه موسیقی باشد . ولع هواداران او در انتظاری که برای شنیدن موسیقی های جدیدش دارند، نشات گرفته از این است که او نسبت به متفاوت بودن، بی خیال نیست . او اگر روال گذشته را در این آلبوم پیش بگیرد، قطعا باعث متفاوت بودن آن نیز خواهد شد. وی در این باره اظهار می کند: موضوعات جدید نتوانسته است در کلیاتم تاثیر بگذارد ، و من همچنان همان محسن چاوشی سابق ام. ضمن اینکه می توانم از ساختار و استایل همیشگی کارهایم دور شوم ، باید خودم را و سبک و سیاقم را و همین طور شکل خوانشم را حفظ کنم تا محسن چاوشی باقی بمانم.
با این همه، چنین موضوعاتی جدید نتوانسته است در کلیات حرفه ای و شغلی او تاثیر بگذارد ، و او همچنان همان محسن چاوشی سابق است . ضمن اینکه می توان از ساختار و استایل همیشگی کارهایش دور شود ، باید خود را و سبک و سیاقش را و همین طور شکل خوانشش را حفظ کند تا محشن چاوشی باقی بماند. خودش در این باره می گوید: مخاطبانم؛ این مدل چاوشی را دوست تر دارند. به همین دلیل مجبورم فضاهای متفاوت را تجربه کنم و اگر از این فضای متفاوت حرف می زنم فکر می کنم در «به رقص آ» و قطعه ای مثل« تهران که دریا نداره» چنین چیزی لحاظ شده است. سعی می کنم هیچ یک از قطعاتم شبیه به دیگری نباشد.
او هم اکنون در آستانه انتشار جدیدترین آلبوم مجاز خود است و قرار است به محض اینکه این آلبوم شماره کتابخانه ملی خود را دریافت کرد، روانه بازار موسیقی اش کند. اما هنوز این امکان فراهم نشده است و چاوشی همچنان منتظر است تا در اولن فرصت ممکن این اتفاق بیافتد و با مخاطبانش همکلام شود.
شرکت پخش احتمالی : تصویر گستر پاسارگاد
آلبوم پاروي بي قايق ادامهء خط مشي آثاريست كه از من شنيده ايد(البته با تغييرات قابل توجه).من به سليقهء همهء مخاطبانم به اندازهء اعتقادم احترام مي گذارم.
اگر تا امروز من و شما با هم همراه بوده ايم به اين خاطر بوده كه با اعتقادم كار كرده ام نه به خاطر منافعم.و نه به خاطر تاييدها و...
من معتقد به تغيير و پيشرفتم.و تغيير پيشرفت نياز به حوصله كردن و آزمون و خطا دارد.از عزيزاني كه مرا نقد مي كنند ممنونم و از اين دوستان خواهش مي كنم به بنده اعتماد داشته باشن به همان اندازه كه من دوستشان دارم.
محسن چاوشی
شماره کتاب خونه یک روزه میدن
شماره گرفته شدهنقل قول:
بعد محرم و صفر (sm25)
البوم رفت واسه چند ماه دیگه که شعرارو گذاشتی؟(sm27)
2 هفته دیگه خودم ریلیزش میکنم(sm59)
(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)
(sm98)
گلاب
خیال می کردمبرای پیشونی م
یه خونه ی کوچیک
رو شونه هات داری
چه بی دلیل، چه زود
بهونه گیر شدی
چقد دلیل واسه
بهونه هات داری
آهای فرصت کم
آهای راه زیاد
یه عمر فاصله بود
از تو به این آغوش