(sm27)
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm27)
سیو کردم اگه یه روز مردی میزنگمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
باشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه شات از شمارت گرفتم
پیش از اینکه بری ثسمت ایمیجزنقل قول:
نوشته اصلی توسط K A M R A N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هی خدا
منم پشت کنم به لپتاپ بلکه خوابم ببره
شب بخیر کامران
من که همین الان همه رو خاموش میکنم
شب بخیر نوید
امیدوارم یه فیلم سینمایی ترسناک خواب ببینی(sm2)
من که هر وقت دم صبح خوابیدم همش خواب چرت و پرت دیدم(sm2)
اتی فتوشوت گذاشت برامون (sm2)
گود بای مای فرندس
نقل قول:
(sm25)
چند شبِ که دارم میبینمنقل قول:
نوشته اصلی توسط K A M R A N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سر تکون میدی ؟ (sm2)چی شد باز (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Snow White [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من شبو زنده نگه داشتم (sm50)(sm2)
من اینو می خوام (sm74) (sm81)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
منم زنده نگه داشتم 4 خوابیدم تا همین نیم ساعت پیش تا اینکه اومد تو خوابم از خواب پریدم (sm172) (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من 11 تا 1 خوابیدم و تا همین الانم نخوابیدم ! فکر کنم تا 6-7 بعد از ظهر بخوابم (sm120)نقل قول:
خوابت میاد بگیر بخوابنقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فعلا که خواب ندارمنقل قول:
اگه میزت مارک ِ باترفلای ، دبِل هَپینس ، استیگا ، دونیک ، جولا و راکتت هم دونیک وود با رویه ی باترفلای و توپ هم دبل فیش باشه میام (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه به اونجا نرسید چون با هدست گوش دادم (sm120) البته گوشم کر شد (sm120) یادش بخیر اولین باری که این آهنگ رو گوش دادم ، عاشقش شدم و همینطور با صدای بلند پلی میشد ، یهو مادرم اومد گفت سرسام گرفتم و با جارو دنبالم کرد (sm120) یادش بخیر (sm172)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه راک - پاپ ِ واقعیه این آهنگ dont take away my heart
حتماً گوش بده البته با صدای نه چندان زیاد (sm120)
بهمون میگفتن هر لقمه غذا رو باید ۳۲ بار بجوی تا خوب غذات هضم بشه!
.
.
.
.
.
.
.
یه روز من نشستم امتحان کردم؛ هنوز داشتم نهار میخوردم! دیدم شامو آوردن!
داییم رفته مكه ....
از ترس آبرومون گفتيم زندانه
یارو خرش راه نمیرفت رفیقش بهش میگه دولشو بمال راه میوفته..۲-۳ روز این کارو میکرده خرش عین بنز میرفته.
روز ۴ دوباره خرش راه نمیرفت،یارو عصبی میشه میگه من ک میمالم چرا راه نمیوفتی؟؟؟
.
.
.
.
خره چشاشو خمار میکنه میگه:
بخوررشششش(sm2)
ﺩﺧﺘﺮﯼ ﮐﻪ ﺩﻧﺒﺎﻝ ﭘﻮﻟﺘﻪ
ﺣﻘﺶ ﺧﻮﺭﺩﻥ ﺩﻭﻟﺘﻪ
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
ﺩﺧﺘﺮﯼ ﻫﻢ ﮐﻪ ﺩﻧﺒﺎﻝ ﭘﻮﻟﺖ ﻧﯿﺴﺖ ﺣﻘﺶ ﺧﻮﺭﺩﻥ
ﺩﻭﻟﺘﻪ
ﻣﺎ ﺍﯾﻨﺠﺎ ﺗﺒﻌﯿﺾ ﻗﺎﺋﻞ ﻧﻤﯿﺸﯿﻢ
طرف ﺩﺍﺷﺘﻪ ﺗﻮ ﭘﺎﺭﺗﯽ ﻣﯿﺨﻮﻧﺪﻩ :
.
.
.
.
.
ﻣﯿﺨﻮﺍﻡ ﮎ ﺑﺎ ﺑﻮﺳﻪ ﮔﻞ ﻟﺒﺎﺗﻮ ﭘﺮﭘﺮ ﮐﻨﻢ
110 ﻣﯿﺮﯾﺰﻩ ﺗﻮ .
طرف ﺍﺩﺍﻣﻪ ﻣﯿﺪﻩ :ﮔﻠﻬﺎﯼ ﭘﺮﭘﺮﺷﺪﻩ ﺭﻭ ﻫﺪﯾﻪ به رهبر کنم
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ای بابا همه شیلفر شدن ، چرا شیلفر نشدیم (sm2)
الان داری میگی : خدایا هیچی ازت نمیخوام فقط شیلفر بشیم رو این کم شه (sm2)
36 روز (sm59)(sm70)
فدای اعصاب تعطیلت داش (sm50)(sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بد (sm132)
(sm127)(sm127)(sm127)(sm127)(sm127)(sm127)(sm127)( sm19)(sm127)(sm127)(sm127)(sm127)(sm127)(sm127)(sm 127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خب نیا (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط penhold [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه زمانی زیاد گوش میدادم... پیداشون کردم چشم (sm10)نقل قول:
نه به اونجا نرسید چون با هدست گوش دادم (sm120) البته گوشم کر شد (sm120) یادش بخیر اولین باری که این آهنگ رو گوش دادم ، عاشقش شدم و همینطور با صدای بلند پلی میشد ، یهو مادرم اومد گفت سرسام گرفتم و با جارو دنبالم کرد (sm120) یادش بخیر (sm172)
یه راک - پاپ ِ واقعیه این آهنگ dont take away my heart
حتماً گوش بده البته با صدای نه چندان زیاد (sm120)
(sm27)(sm27)(sm27)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]هر کی بلده جواب بده
رفتم مغازه ميگم ببخشيد تخمه داريد؟
ميگه كيلوئي؟
تا گفتم پَ... يهو داد زد خفه شو، چيه شما جوونا ياد گرفتين ميگين پَ نَ پَ !
گفتم پنير ميخواستم!
بدبخت كلي عذر خواهي كرد گفت: پنير كيلوئي بدم؟
گفتم پَ نَ پَ متري بده!!!
بعد در رفتم ... خخخخخخخخخ
جمع 5 عدد فرد که 30 زوج نمیشه کهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
من اينطوريم (sm25)
دلا شب ها نمینالی به زاری
سر راحت به بالین میگذاری
مباد آن دم که چنگ نغمه سازت ز دردی برنیانگیزد نوایی
مباد آن دم که عود تار و پودت نسوزد در هوای آشنایی
هوس بوی عود کردم (sm59)
(sm81)
گریه کن درست نمیشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad16+ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
انگور بزن
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad16+ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm36)
نقل قول:
(sm19)