البته معتقدم ک س همه جا هست(sm120)
نمایش نسخه قابل چاپ
البته معتقدم ک س همه جا هست(sm120)
ترک های آدم های خیلی خوبی هستن و باهوش ترین ها را تو خودشون دارن ولی همدان های از این آپشن واقعا تهی هستن (sm2)
بیشترین آمار لواط را قم داره دادستان گنجی رئیس دادگستری قم خودش اعلام کرد (sm2)
ساسان تو خدمتت تو پلیس راه بود؟
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm127)
واقعا تهى هستن، يعى تو اين مدت ک پليس راه خدمت مى کردم خيلى بى فرهنگى ازشون ديدم...
ما تو کانکس بودم، ى بار ک ى ماشين اومد جلو کانکس ما بچه رو پياده كرد، دختر بچه، شلوارشو کشيد پايين بى خيال اينکه اينجا کجاس و چ خبره ب بچه گفت جيش کن، اقا منو مى بينى قاط زدم رفتم بيرون ب يارو گفتم مرديکه خجالت نمى کشى بچه رو اونم دختر اوردى جلو کانکس مى گى بشاشه!؟
اونور دستشويى هس ببرش اونجا، اونم گفت فکر کردم تواين کانکس کسى نيس و کسى نمى بينه(sm54)
گفتم الحق ک شما 18ها خيلى گاويد!!!!
6ماه اول پليس ديپلماتيک تهران بودم،يگان فردوسى... انتقالى گرفتم ب هواى اينکه اوضاع بهتر بشه، افتادم پليس راه گيلان ک تا پايان خدمت دور گيلان فقط اين پاسگاه اون پاسگاه رفتم و بدبختى کشيدمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Meysam Molaei [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ارادتمندم(sm127). @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ممممممممممم
همچنین (sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط harf [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تاپیکای بالا رو نیگا اشترم هر روز البوم میزنه (sm120)
امروزم قبل ساعت 2 بوده اطلاعات مراجعه کاربر تو صفشون هس دیگه
رفته 13 بدر (sm59)
هادی تو دیگه چرا نرفتی؟
اینجا که بارون اومد.
(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ای مث من تک و تنها دستامو بگیر که عمر رفت (sm50)
اینجام شانس ما خواستیم بریم هوا سرد بود و باران از دیشب و امروز .(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sahand.M [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یعنی از اول عید تا الان همش 2 روز آفتابی بوده (sm81)
اینجام همینطوری بودنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو که بارون دوس داشتی(sm120)
من دوست دارم خانواده چی ؟ (sm138)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sahand.M [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خانواده ما برعکسه...منو داداشم نرفتیم ولی دد و مامی رفتن هنوزم نیومدن(sm2)نقل قول:
(sm2)ایول حال کردمنقل قول:
البته اینم بگم سیزده بدر واسه ما جنبه اقتصادی داره.نقل قول:
مادر گلاشو میبره میفروشه یه چیزیم دست مارو میگیره(sm2)
چه عیبی داره هم فاله هم تماشا (sm127)نقل قول:
امسال مردم نیومده بودن فروش کم بود.نقل قول:
بازم خدارو شکر(sm50)
- ای روزگار...
- (sm50)
خونه نشستم هیچ جا نرفتم...(sm178)
انقدر اعصابم خورده که نگو هوا هم شخمی دلم گرفته (sm50)
(sm120)(sm10)چه عالینقل قول:
روزسیزده بدر چهارونیم بعد دلگیره هر سال شخمی بوده ...(sm54)
(sm98) امشب رسلمنیاس
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حمید چه خوب شد اومدی تو .نقل قول:
نوشته اصلی توسط H A M I D [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این یوتیوب کانالی چیزی سراغ داری فیلم ایران قدیم با کیفیت داشته باشه میخوام انلاین ببینم
بفرما داداش خیلی زیاد فیلم تو این کانال هستش اگه درخواست فیلمی هم بدی برات میذارشنقل قول:
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط H A M I D [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حدود یکسال پیش بود که یکی از کاربران با ما تماس گرفت و گفت که ساکن اربیل عراق می باشد و یک رسیور اچدی ساده دارد که فقط به یک universal LNB متصل است و هیچ دیشی تنظیم نشده است .
حتی عکس هایی برای ما ارسال کرد که LNB بر روی یک پایه و در بالکن قرار داشت .
پیگیر ماجرا شدیم و بعد از چندین ساعت جستجو و تحقیق دریافتیم که همچین چیزی واقعا صحت دارد و حتی برای استفاده از چنین سرویسی ماهیانه ۱۵۰ هزار تومان نیز پرداخت می شود . ( البته برای دریافت شبکه های ورزشی بین اسپورت عربی )
منبع همچین کاری را پیدا کردیم
دو برادر که مهندس مخابرات هستند در شهر اربیل عراق اقدام به راه اندازی یک سرویس محلی کرده اند .
بطوری که یک دکل مخابراتی پخش امواج ماکروویو بر روی ساختمانی که دفتر آنها قرار دارد نصب کردند .
این دو برادر تعدادی از شبکه های پرطرفدار را از طریق امواج ماکروویو در سطح شهر پخش می کنند بطوری که طول فرکانس آنها بصورتی است که فقط با یک LNB معمولی و رسیور اچدی قابل دریافت می باشند .
نکته : شما کاربران محترم به هیچ عنوان فریب سودجویان را نخورید و همچین رسیورهای بی کیفیتی را با نام ) دریافت شبکه های ماهواره بدون دیش ) به هیچ عنوان خریداری نکنید .
چون همچین کاری فقط در زمانی میسر است که در بالا توضیح دادیم .
امیدوارم مفید واقع شده باشد و دوستان و همکاران محترمی که از این قضیه اطلاعات کافی ندارند آگاهی کامل را کسب کرده باشند .
هر چیزی یک علتی دارد و فقط با کمی صبر و تحقیق می شود منبع و عامل آن را پیدا کرد .
تو به فحشم بکشی یا نکشی حرفی نیست
من در این مرحله دندان به زبان دوخته ام ... (sm50)
تور سپید بخت تو عزیزم
میخوام ببینم رو موی قشنگت
خوشبختی تو آرزوی منه
قربون اون دلِ همیشه تنگت ... (sm50)
زنده باشی داداش(sm176)نقل قول:
نوشته اصلی توسط harf [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عزیزی برای ما(sm10)
دیوث برگرد از13بدر دیگه خودتو خفه کردی(sm50) @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آلبوم قدغن شهیار جان پلی...(sm118)
واسه تو قد یه برگم. پیش تو راضی به مرگم