چه کنم چی کار کنم، تو منو نشناختی... (sm50)
نمایش نسخه قابل چاپ
چه کنم چی کار کنم، تو منو نشناختی... (sm50)
فقط مسخره بازی بخاطر سر زبونا افتادنهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
جاش توی رختخوابه (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Allaxa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چو در کنار منی ، کفر نعمت است ای دوست
دو دیدهام مژه بر هم دمی اگر بزند ... (sm50)
دریاچه ی نمک ... (sm50)
ندیدم .. دوباره بذار (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Allaxa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هیچی تا الان اینگونه او را ندیده بودمنقل قول:
نوشته اصلی توسط KAMRAN8 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فسنجون (sm2)
رئیس هیأت مؤسس و هیأت امنای دانشگاه آزاد اسلامی، عدالت تحصیلی و آموزشی را از دیگر کارهای دانشگاه آزاد اسلامی دانست و با یادآوری وجود ۶۰۰ مدرسه سما در سراسرکشور، گفت: انگلستان اخیراً با الگوبرداری از دانشگاه آزاد اسلامی، اعلام کرده که باید زمینه و ظرفیت تحصیل را در سراسر کشور گسترش دهیم.(sm2)
برو باهاش قدم بزن
بیخیالِ من ... (sm50)
(sm27)
(sm151) (sm23) آمدم .. (sm2)نقل قول: