باز فخر فروخت.. رفته خونه رو جارو زده.. اومده اینجا فخر میفروشه(sm2)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
باز فخر فروخت.. رفته خونه رو جارو زده.. اومده اینجا فخر میفروشه(sm2)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حیفی تو (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm98)(sm149) (sm120) چه کار کنم زنگ میزنن جواب ندم شنبه باید برم گند کاری رو جم کنم(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120)نقل قول:
سعید پور سعید اهنگ داده
تو خودت از عوامل برهم زدن دیسیپلین شرکتی(sm2)نقل قول:
(sm74)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
واقعا؟ معمولا البوم میده.. تک اهنگ خیلی خیلی به ندرت (sm54)
نظارتی که من بر کارها منحصر به فرده (sm120)نقل قول:
اصن ی وضعی(sm2)نقل قول:
مث اینکه اشترم نزده
اسم اهنگ اندوه شیرین