این الیاس آلبومو داره سر همه آلبوما یه اثر انکشت میذاره که من آلبومو دارم ولی رو نمیکنه از حریص که من یادم میاد داشت
نمایش نسخه قابل چاپ
این الیاس آلبومو داره سر همه آلبوما یه اثر انکشت میذاره که من آلبومو دارم ولی رو نمیکنه از حریص که من یادم میاد داشت
نمیاد بابانقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همه ی آلبوما اینجوره الکی جو میدن
13 کلن فرق داشت جریانش
سرش بشین تِر بزن (sm176)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بهادر سر 13 میگفت 4 تا فروشگاه بزرگ تهران فقط دارن برید از اونجا بگیرید (sm2)
مراکز پخششون یکیه فقط اونا تعداد بیشتری میخرن که واسه مغازه های بیشتری بفرستننقل قول:
هرکی آلبومو داره لینک بده بدانلودیم
شما خودت یکی از اونایی هستی که بنده بهش شک دارم،یا لینک میدی یا که دیگه خودت میدونی!نقل قول:
320 یا 128 ؟(sm19)نقل قول:
نوشته اصلی توسط amir20 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)
بهرام : زن ستیزی یعنی استفاده تمسخر امیز از کلمه پریود توسط شاهین نجفی که حتی ادعا میکنه حامی حقوق زنانه :)) جدیدا در باره تتلو و زد بازی هم اظهار نظر کرده :))