م ل ت خوابن
نمایش نسخه قابل چاپ
م ل ت خوابن
معلومه دیگه.نقل قول:
نوشته اصلی توسط blac [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
وقتی تا صبح بیدارن بایدم تا الان خواب باشن.
(sm59)
اما یه سری هستن خیلی سر راستن ،
ما می کاشتیم ، اونا برداشتن ... (sm50)
اولا که از این به بعد کم کصشعر بگو. ثانیا مراقب خودت باش سه گاه نرینقل قول:
نوشته اصلی توسط Soheil [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از این به بعد هم با من شوخی نکن . حواست باشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط blac [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میزارم به حساب بی عقلی شما
چیز نگفتم من نه شما رو میشناسم هم ندیدمتنقل قول:
نوشته اصلی توسط farhad4818 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دیگه خشوخی بد نمی کنم سخت نگیر میمیری
دستت درد نکنه آقا فرهاد گل بابت اولا موزیک ویدیو ها و ثانیا تغییر لینکهای دانلود.نقل قول:
نوشته اصلی توسط farhad4818 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm176)
خواهش میکنم قابلی نداشت (sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط KamkarDel [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه نبود(sm70)
نه برو پی کارت(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saleh Khorasani [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]