سعید کرمانی: آلبوم من پرستاره ترین آلبوم امسال موسیقی پاپ خواهد بود
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چقدر ما بدبختیم
نمایش نسخه قابل چاپ
سعید کرمانی: آلبوم من پرستاره ترین آلبوم امسال موسیقی پاپ خواهد بود
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چقدر ما بدبختیم
(sm70)فعلا هیچ هزینه ای برای تولید ندارم که بکنمنقل قول:
نوشته اصلی توسط *_* [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm59)گام بلوز خیلی باحاله
میلاد اصفهانی
فکر میکردم او میلاد تویی
نگو این تویی(sm2)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط milad771 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مهدی یادته اوسکلش کرده بودیم ؟(sm120)تو بودی یا اون علی abcdeنقل قول:
نوشته اصلی توسط mahdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پریناز (sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)آخ آخ آخ عجب چیزی یادم افتاد یهو
سر چی؟(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط .Peyman. [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)ساقیش خوب بودهنقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ممر سرمایه از من حرکت از تو فقط پشت البومت همه چی از تنظیم شعر و میکس مسترینگ و .... به نام من میخوره ۸۰ درصد اهنگاتم اسم من میخوره تو پرانتز فیت ممر ؟ دان ؟(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ABCE خودشو دختر جا زده بود این میرفت پیام خصوصی میداد و ... ماهم تو یاهو باهم میخندیدیم (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mahdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]