این بلا تکلیفی عجیب داره سرویسم میکنه (sm178)
نمایش نسخه قابل چاپ
این بلا تکلیفی عجیب داره سرویسم میکنه (sm178)
بلاتکلیفی از چی؟
بی کاری؟
کار هستش مجرد بودن هستش تنهایی هستش خوارشو گاییدم مغز دیگه جواب نمیده شیطونه میگه بزنی زیر 4 سال پاکی بری دماغی هروئین بزنی کص خوار زندگی(sm25)
امروز مثلا سیزده به در همه رفتن بیرون من بدبخت تنها تو اتاق نشستم (sm74)
خدا رو شکر باز ساسان تو هستی صابر هستش هادی هست بودنتون به آدم امید میده
من دغدغه بزرگم کاره خیر سررمون درس خوندیم مثلا اونم بااین سن و سال بی کار(sm50)
نکن داداش اونجور زندگی رو تجربه کردی می دونی چقدر مزخرفه و ادمو می ندازه تو باتلاق
اگه چاره کار ما مواد بود من همین الان شروع می کردم!
قربونت(sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Meysam Molaei [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
منم همین احساسو دارم چون شرایط زندگی ما شبیه هم هست تقریبا
خوبیش اینکه دیگه آدم فکر و خیال نمیکنه بدیش اینکه اکثر اوقات خمار و لنگ مواد
هر كه آمده بود
رفت
و هر كه ماند
مُرده بود ...
به اندازه کافی بدبختی هست ، دیگه مواد رو که واردش کنی کلا هیچ ، هیچ ، هیچ ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط Meysam Molaei [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بدیش خیلی گنده تر از خوبیشه اونم الکی خوشی و موقتی هس(البته تجربشو ندارم)
آفرین میلاد
داشتم اینم اضافه می کردم که گفتی
ساسان برو خیابون می بینی 99/5 % مردم فکرشون سـکس و اختلاص دو در بازی و دورغ هستش ریده شده به همه چی رفته این بی صفت ها یه مشت شهوتی دورغ و دزد تحویل جامع دادن حضرت عباسی ایران من جفت دست ها را میزارم رو قرآن 70 درصدشون سایکوپت هستن شک نکن
میلیک خوبیش اینکه میزنی فاز محبت میگیری یه حالت ولش کن بابا هم شیر تو اون دوران هم تو این دوران (sm50)
اولین بار که کفی گرفتم به دست رو هیچوقت یادم نمیره ، یه حالی داشتم فوق العاده ناز ، اصلا دنیا برام رنگ دیگه بود ...
ساسان تو ریشته تحصیلیت چیه مگه؟
روانشناسی لیسانس(sm25)
ساسان پس میدونی 100 در 100 سایکوپت چیه (sm50)
من الان نگاه میکنم میبینم که بچه ی 15 ساله داره دوا میفروشه ، از اونور یه بچه ی 15 ساله ی دیگه ازش میخره ،
حالم از خودم و مواد و هر چی که هست به هم میخوره
زمان من حتی مواد هم حرمت داشت ساقی دست بچه تیله هم نمیداد چه برسه به جنس
آلبوم پیوندِ مهر شجریان پدر رو بگیرید گوش کنید ...
و از موسیقی لذت ببرید ...
ما ی مشت روان پلید که درگیر خیر و شر هستیم(sm50)
همه چیز میلیک فاز بچگونه دیگه به خودش گرفته از مواد بگیر سـکس بگیر ازدواج بگیر عشقی بگیر تا لاتی و مرام و معرفت همه چیز دیگه بچه بازی شده همه چیز.
ساسان راستی الان من که ساکن ایران هستم میتونم از آمازون یه کتاب هستش بخرم؟
وقتی زن و دختر سیگار و مخصوصا قلیون می کشن دگه فاتحه همه چی رو باید خوند
یه زمانی یکی خالکوبی میزد که یه شهری رو اسمش رو مرام و معرفتش و کردارش قسم میخوردن ، ولی الان طرف هنوز ریشاش درنیومده دستش رو پلمب میکنه که لاتیش رو پر کنه ...
ملت ما از کشورهای متمدن خارجی فقط فاحشه گری رو یاد گرفتننقل قول:
نوشته اصلی توسط SaSan69 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آره میثم جون می شه اما از طریقه واسطه بدست می رسه که مالیات و پول گمرک هم می خوره
ساسان مثلا من الان سه چهار ماهی هستش میخوام این کتاب را بخرم جوری نمیشه [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دقیقا....اما وقتی باهاشون دم خور می شی می بینی چقدر سطحی نگر هستنقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فاحشه گری رو گفتی ی مثال بزن که خودمون تو خیابون چقدر چورن استار می بینیم!!!از نوع وطنی!!!
درصورتی خود اون چور ن استارای خارجی هم بیرون می رن اینجوری باخودشون نمی کنن
من ترک مهر اینان ،
در خود نمی شناسم
بگذار تا بیاید ،
بر من جفای آنان ... (sm74)
کتابایی مشابه این درباب روانشناسی اجتماعی زیادن مخصوصا تو خیابون انقلاب ی کتابفروشی هست که فقط کتابای روانشناسی و روانکاوی و کلا علوم تربیتی داره می تونی اونجا سر بزنی
هر جایی که دین توش حکم فرما باشه به فساد کشیده میشه ، فساد ، فساد ، فساد ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط SaSan69 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
وقتی پای حرفاشون می شینی خیلی راحت متوجه می شی که عملا فاحشه ی مغزی تشریف دارن
هر چند فاحشه بودن بد نیست چون همه ی ما فاحشه تشریف داریم فقط قسمت های مختلفی از بدنمون رو میفروشیم ، ولی کسی که فاحشه ی مغزی باشه رو اصلا نمیشه تحمل کرد ...
چشم از تو برنگیرم
ور می کشد رقیبم
مشتاق گل بسازد
با خوی باغبانان ... (sm74)
امان از فاحشه مغزی
هر کس به تماشایی رفتند به صحرایی
ما را که تو منظوری خاطر نرود جایی ... (sm172)
صفحه ی کهنه ی یادداشت های من
گفت دوشنبه روزِ میلادِ من
اما شعرِ تو میگه که چشمِ من ،
تو نخِ ابرِ که بارون بزنه
آخ اگه بارون بزنه ،
آخ اگه بارون بزنه ...
دفترِ دوشنبه های بی کَسی
میگه تارِ موی یارم کم شده
روی روسریش باید خط بکشم
وقتی رختِ خونه مون پرچم شده ...
شهیارِ جان ...
(sm50)
صدای شهره چقدر جوون و قشنگه (sm50)(sm127)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm70)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
Bia teleg
- (sm50)
بیدارت کردم (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Changed [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]