@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm10)
نمایش نسخه قابل چاپ
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm10)
(sm169)
من ماندم تنهای تنها
من ماندم تنها میان سیل غم ها
حبیبم سیل غم ها
(sm50)
(sm1)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آتیشم زدی اول صبح آدینه (sm74)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شاهکار دیتر (sm1) تنظیم استثنایی (sm1) یکی از بهترین های قرن بیستم (sm1) i love 80s (sm127)
برادر لویی هَدِددِه (sm111)(sm19)(sm120)
- (sm50)
(sm50)
(sm2)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط yaran [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حالا که بیشتر نمیخوای هزینه کنی اینو بگیری فک کنم بهتره
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm81)
بدبختی میدونی چیهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اون مدل قبلی رو که گذاشتم دی جی کالا گذاشته 520 تومن ولی بیرون میدن 440 تومن
خیلی گرون میده دی جی حالا ده تومنم بیاد رو کرایه!!!!!!!!!!!!
اون مدلم که معرفی کردی دیده بودم ولی بیرون پیدا نکردم
از دی جی چند بار خرید کردم رفته تو پاچم
فقط در حد دیدن محصولات میرم تو این سایت نه خرید
بازم ممنون(sm10)