(sm98)
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm98)
(sm74)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خسته شدم بس که منتظر آهنگ جدید موندم و همه ریدن (sm74)
معین این اهنگو بده جون خودت(sm172)
چه ملتی ریخته تو تاپیک یا کنه علکیه این بازدیدها چه خبره مکه؟
بازدید ها به این علته که برا کاربران میهمان همه چی رو بسته امیر همه مجبورن ثبت نام کنن(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط *_* [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دهن سرویسا خودتونو جا دختر جا میزنین رفیق منو اوسکول میکنین ؟(sm59)(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط .Peyman. [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خیلی باحال بود زده بود به چشاش معلوم نبود اصلا رو چه حسابی اعتماد کرد لاس میزدیم باهاش فک کنم چند بار پاشید بد جور حس میگرفت (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط *_* [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اها من بد برداشت کردم (sm10) ذهنا خرابه دیگه (sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط .Peyman. [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm176)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فراموشی در افرادی که ویندوز 10 دارن شایع تره (sm25)نقل قول: