من دیگه حرفی ندارم (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
من دیگه حرفی ندارم (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه اگر بایرن رُ قهرمان یو سی ال کنه من نظرمُ عوض میکنم(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نترس من مواضعم به تو نزدیک تره تا این دوتا (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HOSSEIN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اگه رایو وایکانو رو هم قهرمان cl کنه بازم شک نکن از نطر دوستان مربی بزرگی نیست(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
قهرم میکردی(sm120)نقل قول:
ولی وحید همچین نظری نداشت میگفت بایرن قویه بره تو یه تیم درحد اینتر (sm120)نقل قول:
حسین یه سوال اینتر مورینیو تیم ضعیفی بود ؟(sm120)
تو هم کم عصبانی نمیشدی(sm120)نقل قول:
ما نمیگیم بایرن ر قهرمان کردن کاری نداره میگیم اگر تیم خودشُ قهرمان کنه هنر کرده (sm120)نقل قول:
ضمنا بایرن هم تجربه دوم بازم چیزی رُ ثابت نمیکنه اگر شد سه تا من خودم اعتراف میکنم (sm120)
پ ن : اگر گورادویلا بایرن رُ قهرمان کرد من صدای گاو در میارم (sm120)
برا اثبات حرفم فقط ارجاعت میدم به بازیای بزرگ پارسال بایرن جلو من سیتی آرسنال و رئال و دورتموند و دیدن بازی بایرن(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HASSAN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
امیدوارم نباشه ملی مهینی بدرد فضای این البوم نمیخوره (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
9 - یوسف
تنظیم : کوشان حداد
ترانه سرا : حسین صفا
10- وصیت
تنظیم : محسن چاوشی
ترانه سرا : حسین صفا
(sm50)