(sm120)eset 8نصب شد
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm120)eset 8نصب شد
احتمالا یه سینگل از جهانبخش پخش میکنه(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
معین شب عاشورا (sm120)
با eset ورزش 3 هم نرو(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
افتضاحه
امنیت صفر
اصن همه چی صفر
(sm70)فردا شلوغ ترم میشه یه عده هنو فک میکنن سه شنبه میاد یه عده ام فک میکنن لو میره یه روز قبلش یه عده ام که همینجوری اینجان (sm2)
محسن چهارشنبه صبح اینجاست تا نظراتو بخونه(sm120)
چی شده؟ سلام...نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مگه 4 شنبه آلبوم مياد؟
(sm77)نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)من فک کردم نسل اینایی که همینجوری میان تو تاپیک با عنوان کاری ندارن منقرض شده (sm120)
من رفتم سراغ baidu Antivirus دیگه بیخیال نُد شدمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سیستمو با نُد فول اسکن کردم 13 تا ویروس شناخت اما پاک نمیکرد با baidu سرچ کردم 47 تا ویروس شناخت و همه رو هم از دم قتل و عام کرد
توی حفاظت از مرورگر هم خیلی خوب کار میکنه