تاپیک خداحافظی نزد ؟ (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
تاپیک خداحافظی نزد ؟ (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
قیافه ارشادیه وقتی تراک ممد یاوری گوش میداده دیدنی بوده (sm2)
احساس صميميت كرده خب (sm2)
به خاطر همین تراک مجوز ندادن (sm120)
۹۹ درصد عکسای ای ممد یاور فتوشاپِ (sm2)یه عکس گذاشته بود خودشو چسبونده بود به با فتوشاپ به ابی گفته بود ریا نباشه من شاگرد ابی بودم (sm2)
ممد یاوری که قبلا ترکش اومده بود (sm2)
با خودش ؟ (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اصن تو بگو ممد یاوری کی هست ؟ (sm120) فقط ربطش نده به توالت (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
باو یادمه به خدا نمیدونم تو کجا شنیده بودم فک کنم تو تاکسی بودم یکی میگفت ممد یاوری سبکشم بندری بود (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
واویلا ممد یاوری یه چی تو این مایه ها بود (sm2)
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کو این دختره ممد یاوری گوش میاد (sm2)