همچنیننقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
همچنیننقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چطو دلت اومد غرور یه نفر بشکنی(sm169)نقل قول:
نوشته اصلی توسط yaran [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من راضی باشه میکنم(sm169)البته سگ به ما کیون نمیده(sm169)
اندازه کیوس حال میده؟(sm169)
تعریف کن چطو راضی کردی.(sm169)
ما که پناه می بریم به جق(sm169)
آواتارت بسی شهوانی و هات میبباشد (sm173)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Allaxa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هادیکم تو چی تاحالا چیزی کردی یا فقط فرو کردی تو سوراخ دیوار؟(sm169)
تجربه هاتون بگید شاید با ممدکم لاو ترکوندیم (sm169)
هادی فوق تخصصش فقط تو چون دادنه (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Pacino [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)
وقتی نباشی تو خودش میمیره(sm169)
بله من زیاد کردم تو بارانم میلاد و خشی رو هر شب میکنم (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Pacino [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خدا خیرشون بده کارمو راه میندازن
اول قشنگ میخورنش تا ته میکنن تو حلقشون (sm2) بلند که میکشه خودم میشینم (sm51) اینا خودشون کارشونو میکنن میان میشینن روش کونشونو قر میدن (sm2)