امیرجان آهنگ جدید روزبه نعمت اللهی ترانه سراش اشتباه نوشته شده
حسین غیاثی درسته
نمایش نسخه قابل چاپ
امیرجان آهنگ جدید روزبه نعمت اللهی ترانه سراش اشتباه نوشته شده
حسین غیاثی درسته
(sm132)(sm50)(sm128)(sm155)
اکران فیلم بارکد در لس آنجلس
بهروز وثوقی (sm127)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دقیقه 15:42 ورود بهروز عزیز (sm127)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اره یکم حاشیه بالاش بیشتر میشد دیگه تکمیل بود تنها دلیلی که هنو نرفتم کروم این اپشنای صفه اول فقط هشتاس تو فایر 15 تانقل قول:
نوشته اصلی توسط KAMRAN8 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120)نیما علامه هم البومش داره میاد
این چار نفر با هم اومدن تقریبا نیما علامه امید علومی احسان غیبی سهیل جامی
خلاصه خیلی خوب شده ... مثلا" تو نسخه قبلی توو اینیستا ایموجی ها رو مربع نشون میداد الان کامل رنگی نشون میده ... از نظر ظاهری هم خیلی تغییر کرده ... توو دل برو تر شده (sm127)... واسه من فایر خیلی دیر میاد بالا ولی کروم رو سیستمم موشکهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120)همیشه فایرفاکس برا من بهتر و کارراه اندازتر بوده
البوم ولللش این سحر قریشیو زمین میزنهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
- (sm1)
فایر که کلا کند هس البته من نه اینکه ssd دارم (sm2) خیلی برام به چشم نمیاد