(sm77) چرا میزنی ؟ (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm77) چرا میزنی ؟ (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دستم عادت كرده ديگه (sm59)من ميگم روحشون شاد تو ميخندي ميگي كي؟ (sm77)
مورینیو که سابقه هدایت باشگاه هایی چون پورتو، چلسی، اینتر و رئال مادرید را در کارنامه دارد و در 4 لیگ برتر اروپایی ، تیم های تحت هدایتش را به قهرمانی رسانده است، در مصاحبه با دیلی تلگراف عنوان داشت که این 11 بازیکن را در تیم ایده آلش قرار خواهد داد : پیتر چک، گالاس، تری، کاروالیو، زانتی، ماکه له له، لمپارد، اوزیل، هازارد، دروگبا، کریستیانو رونالدو. (sm120)
فكر كنم بايد ميگفتم سوسن خانوم (sm2)
من فک کردم اونایی که بیشترین تشکر رو دارن و الان نیستن رو میگی (sm120)نقل قول:
یهو بی مقدمه میزنی صحرای کربلا (sm120) یه توضیحی چیزی (sm120)
اینو تاپیک بغلی هم زدم ، شد دبل تاپیک (sm120)
یه کاربر جدید به چاوشی توهین کرد (sm120) ایندفه نوبت کیه بریزه سرش ؟ (sm120) مصطفی (sm2)
مرسی
نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بي مقدمه نبود پيرو نقلي بود
نقل قول:
كي ؟ كجا؟
من که ندیدم (sm54)نقل قول:
خداواند جمیع رفتگان را رحمت کنه
شادی روحشان اجماعن صلوات