(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط farhad4818 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط farhad4818 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دهن سرویس الان اگه یک پسر بود هیچ وقت همچین حرفی نمیزد . اره بخاری نفتی هم هست گرم شیم (sm2)
گوینده اخبار حیاطی بود میگفت وزیر خارجه به سفر قطر کرد...همون اکنون از اتاق فرمان به من اشاره میکنند کمتر بزن (sm25)(sm128)(sm14)نقل قول:
نوشته اصلی توسط KamkarDel [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm70)نقل قول:
(sm182)نقل قول:
یک زمانی بود ترکیش موزیک بودم کاربراش همه ترک بودن تبریز ارومیه زنجان اردبیل اذربایجان دختر پسر یادش بخیرنقل قول:
نوشته اصلی توسط KamkarDel [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
صاحبش اومد
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چه سالی فرهاد جان؟نقل قول:
(sm25)
10 سال پیش سال 86 من 20 سالم بود ترکیش موزیک بودم. تازه برای اولین بار اینترنت 128 کیلوبیت با یه مودم از مخابرات خریده بودم .نقل قول:
سال 78 برادرم شرکت کامپیوتری زد برای اولین بار هیچکس نداشت. از همون موقع به کامپیوتر علاقمند شدم . ویندوز هم نبود یک صفحه مشکی DOS
, NC بود که کار میکردیم بعد ویندوز 98 اومد نصب میکردم پارتیشن بندی هارد با دستور Fdisk حدود 10 تا دیسکت فلاپی داشتیم . برنامه میریختیم
چه دورانی (sm51)نقل قول:
بعضی وقتا آدم که فکر میکنه به اون زمانا، حس میکنه یچیزا خیلی شیرین بوده که الان نیست.