(sm77)
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm77)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط KamkarDel [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یادمه داداشم بهم گفت . بهش گفته بودم که کامپیوتر بهم یاد بده گفت بیا کلاس . رفتم کلاسش دیدم یک خودکار 10 تا ورق اچار گفت بنویس.
کامپیوتر های اولیه به چهار دسته ابر کامپیوتر ها، کامپیوترهای بزرگ، کامپیوتر های کوچک، ریز کامپیوتر ها و...
منم گفتم چقد خسته کننده است. گفتم تجربی یاد بده. گفت نه فقط کلاس. منم 10 جلسه رفتم.
(sm50)
حس و حال هیچی نیس (sm50)
خیلی وقته که حس و حال زندگی کردن نیست (sm172)
اینا حس وحالی برای جوانا نذاشتن. انگیزه ای نیست تا زمانی که بیکاری و تورم هست
در کل باید در کنار آموزش تیوری، عملی هم باشه، اینجوری یادگیری خیلی بالا میره.نقل قول:
نوشته اصلی توسط farhad4818 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm128)
قبلا نیومده بود آیا؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammadho3in [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عملی هم بود فقط یک جلسه اشنایی با سخت افزار در همون حد دیگه چیزی نداشت.نقل قول:
نوشته اصلی توسط KamkarDel [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عملی وارد نمیشد چون می ترسید که من باز کنم و خرابکاری یک چیزی بسوزه .به منم گفت هیچ وقت پشت کیس باز نکن.
جرانقل قول:
نوشته اصلی توسط Saleh Khorasani [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]