(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مگه میخوای پای منقل بشینی تریاک بکشی(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mahdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
والا ما ارشد خوندیم ، یکی از این کارا رو نکردیم(sm120)
بچه ها سایتو بگا ندین امیر باس از پول شلوارش بزنه سایتو از ******** در بیاره (sm174)
در اومد (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط *_* [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mahdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
جدی میگم ! این اصلا تو استارت آپ ویندوز اذیت نمیکنه !نقل قول:
لامصب از تریاک بدتره(sm120)شما مایه دارا بله بله(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آلبوم جدید و فوق العاده زیبای گروه Secret Garden به نام Just The Two Of Us
ممر کجایی ؟(sm2)
نقل قول:
جدی میگم ! این اصلا تو استارت آپ ویندوز اذیت نمیکنه !
(sm120)ایست معروفه به اینکه سرعتو نمیگیره
میدونم... میگم من پارسال با مای پسپورت یکی کار کردم موقع چرخش دیسک خیلی میلرزید! همه اینطور داغونن سری مای پسپورت قدیمی یا فقط اون یکی واسه دوستم خراب بود؟نقل قول:
من که ای80 دارم به نظرم حرف نداره... هرچند وسترن رو واسه اینترنال نامبر وان میدونم...
خب خوب دارین میرینین شاسین ها همینجوری پیش برین اینجا میشه سایت پ.وررنوکرافی بابا بنده خدا زخمت کشیده جلو شیلترینک سایتوو کرفته تا آلبوم در بیاد یه دقه خفه بمیرید دیکه
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ahmadsp [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چقدر توقع دختره بالا بوده (sm2)
این باید با همین افریقای ها سیاه ها که چیزشون 50 سانت اندازشه ازدواج کنه (sm30)