خواهش میکنم (sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط akbarbeauty [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
خواهش میکنم (sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط akbarbeauty [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو رو خدا اینو نگاه کن ببین کی حرف از عقده میزنه (sm120) منو خراب کردن ؟ (sm120) برای تو دنیای مجازی ارزش داره واسه من ارزشی ندارهنقل قول:
نوشته اصلی توسط GreenWorld [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فقط خودتو آزار میدی با فکر و خیال تو هم میتونی تو دنیای حقیقی زندگی کنی
خیلی زیاد واست تایپ کردم برو تو همون دنیای سادیسم بمون
آره میدونستیم از آواتار جرمی مشخص شد (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فقط گروه اریان
زر نزنید
قیمتای جدید سینجول
ساکشن 100
برنامه 300
گروپ 700
(sm2)
خیالت راحت شد برو بخواب بابا جان صبم دیدم زود اومدی :/نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
باز اومدی فتنه گرنقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همه با هم : جی اس شاففف ِ فتنه گر ، شیاف باید گردد (sm120)
باز پک میزنم به سیگارم ... (sm50)
باخت باید احساس فوق العاده ای باشه ... (sm81)
غیرت ...
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]