جونم (sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Allaxa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
جونم (sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Allaxa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بسکتبال با ویلچر دارن نشون میدن هی خدا(sm25)
خشی(sm127) پسر خوبیه ازش خوشم میاد ... اصلا"نم از شوخی هاش ناراحت نمیشم کلی میخندمُ حال میکنم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط _Khashi_ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سر به سر کامی نذار میخوردتا(sm120)
خوبه که میدونی شوخیه (sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط KAMRAN8 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)نقل قول:
دوست داشتم پیتر بیلیش می بودم فاشه خانه میزدم تو Got (sm2)
ینی از شوخی های من ناراحت شدی ؟ (sm29)نقل قول:
نوشته اصلی توسط KAMRAN8 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینا با چه رویی پخش نمیکنن(sm74) خجالتم نمیکشن
(sm120)ربطی نداره ها ولی من دوس داشتم کال دروگو بودمنقل قول:
نوشته اصلی توسط _Khashi_ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مربوط به پست قبلیت بود حرام زاده ها و این ها (sm59)نقل قول: