الی عملیاتی در حال انجامه یا الکی اینجا معطلیم؟ (sm176)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
الی عملیاتی در حال انجامه یا الکی اینجا معطلیم؟ (sm176)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm19)كجايي؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm74)
(sm27)(sm81)
فدات منم حیلی خوشحال شدم (sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gadfly [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اره! چه خوب... باورت میشه ولی من تا الان نمیدونستم؟؟ |:
واسه کار دیگه اومد باران مسیر تاپیکو گرفتم تازه فهمیدم (sm172)
فقط سلام ما رو ندید؟ (sm25)
نه ب خدا...اتفاقن من گفتم به خاطر آلبوم اومدینقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یعنی امین انقد ناامیدی از البوم به خاطر صفاریان(sm74)
امسال مجمع بسیار ضعیف عمل کرد ، باید تیم مدیریتی پاسخگو باشه (sm102)
کی گفته اینو ؟ (sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Unforgiven [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
امسال مثلِ پارسال نشدهنقل قول:
نوشته اصلی توسط HamTin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
زیر سایه شما (sm19)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Al!rezA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
گرفتاریای مختلف زیاد حال و حوصله نذاشته و گرنه خودمم دلم تنگ شده بود(sm127)
بابا شما دیگه سراغی نگرفتین (sm172)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mali68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خیلی خوبه. خیلی راضیم (sm118)
(sm19)نقل قول:
پس چرا این مافیای موسیقی هیچ غلطی نمیکنه (sm102)
این جمعیت تشنه لب،آیا امشب سیراب می شوند؟....
اوه اوه. بچه ها گیر آوردن یه نفر رو (sm54)
(sm178)
(sm168)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چطوری امین؟ (sm176)کم پیدایی؟مرسی بابت تبریکت (sm200)نقل قول:
چاکرم (sm66)(sm19)نقل قول:
پارسال تهرون هم فرستادن هم زمان به خاطر همین لو رف از شهرستان نبود ..
دست و پاشو محکم بگیرین نزارین در بره ، اسپره فلفل بزنین به چشاش (sm102)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
رضا کیانیان برنامه رامبد ..
بزقوش من به تو ویدیوی آموزش رو نداده بودم آخه هنو موندی چطو از صفه عکس بگیری دیوث ..
هادی یادم داد گورمپتنقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه دیوثی به من جواب بده(sm146)
(sm178)
هادی خودش 24 ساعت تلگرام من مغز کیون من خورده تو از این چی پرسیدی من بهت فیلمشو دادم خره ..
چی شدهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Mehdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینو فعلا داشته باشین تا آلبوم (sm2)
تف تو روت آخه این چه هندونه اییه قد کیون ممر سایز داشتی که چرا شیرین نیستی دیوث .. (sm3)
الان داری فیلمو میدی مریض هادی قبل تو داد الانم تو دادینقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هیچی نشده(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط milad-chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دیوونه شدم(sm54)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط milad-chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
زر نزن همون موقع تو تاپیک گفتی بهت لینک دادم اورانگوتان ..
(sm27)(sm50)(sm74)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)(sm2)(sm2)
مرسی , فعلن که هستم حالا (sm176)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mali68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
قربونت شاد و سلامت باشی (sm10)
دیوث چی زدی میگم قبل تو هادی دادنقل قول: