آقا من که از اول دیدی آوتارت را مسجره میکردم میگفتم دو دماغه خودت که شاهد بودی (sm70)
نمایش نسخه قابل چاپ
آقا من که از اول دیدی آوتارت را مسجره میکردم میگفتم دو دماغه خودت که شاهد بودی (sm70)
اصل میدی جونم / (sm51)نقل قول:
نوشته اصلی توسط TO FAN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نور سحرگاهی دهد ،
فیضی که می خواهی دهد ،
با مسکنت شاهی دهد ،
سلطان درویشم کند ... (sm50)
تو رو گذاشته حاملت کنه هادی(sm2)
ای وا شهلاممممممممم(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خو دیه بهش نظر کردی که تو دماغش پیدا کردی (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Meysam Molaei [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
قیافه ام سی سال حبس بدون ملاقات با اعمال شاقه داره کی میاد پیش ما (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط TO FAN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سوزد مرا ،
سازد مرا ،
در آتش اندازد مرا ،
از من رها سازد مرا ،
بیگانه از خویشم کند ... (sm50)
طوفان جون هر کی دوست داری از اون نقل های مسخره ات نگیر تر بزنی به چت روم بره (sm120)
دل و دین و عقل و هوشم
همه را بر آب دادی
ز کدام باده ساقی
به من خراب دادی ... (sm50)
[QUOTE=Milik;708571]دل و دین و عقل و هوشم
همه را بر آب دادی
ز کدام باده ساقی
به من خراب دادی ... (sm50)[/QUOTE]
ساقی بازم می بده
سگ تو روحت طوفان (sm2)(sm2)(sm2)
هادی گزارش بدیم به امیر این اینجوری نقل میگیره (sm173)
[QUOTE=Meysam Molaei;708573]سگ تو روحت طوفان (sm2)(sm2)(sm2)[/QUOTE]
مرگ تو چرا ادم نمیشی اینقدر(sm51)
بخدا تو را باید تو اسید حل کرد طوفان (sm35)
درد و بلاااااااام . (sm2)(sm2)نقل قول:
زِ لبِ شِکر فُروشتنقل قول:
دِل فیض خواست کامی
نه عجابتم نمودی
نه مَرا جواب دادی ... (sm50)
امیر رفیقمه چیزی نمیگه (sm50)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Meysam Molaei [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm19)
[QUOTE=Milik;708578]زِ لبِ شِکر فُروشت
دِل فیض خواست کامی
نه عجابتم نمودی
نه مَرا جواب دادی ... (sm50)[/QUOTE]
میثم یاد بگیر
همه سرخوش از وصالت من و حسرت و خیالت
همه را شراب دادی و مرا سراب دادی
ز لب شکر فروشت دل “فیض” خواست کامی
نه اجابتی نمودی نه مرا جواب دادی
(sm181)(sm181)
نقل قول:
این خودش یه پا امیره منتها با یوزر مشکی .. (sm2)
[QUOTE=Meysam Molaei;708576]بخدا تو را باید تو اسید حل کرد طوفان (sm35)[/QUOTE]
میبینی اینقدری زده خول شده بچه (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آره دهن سرویس یه بار من بن زد بن پایان محرومیت شما هرگز (sm2)(sm2)
برو برو دیگه نگام نکننقل قول:
میخوام میثمو ببرم مکان (sm132)
بدرد مایل از آنسان که دیگران بدوا!
بزهر طالب از آنسان که دیگران به عسل!
چو دردمند بصحت، بانتظار بلا!
چو شیر خوار به پستان، باشتیاق اجل!
(sm50)
خواهی اگر وصل یارنقل قول:
=TO FAN;708582]
میثم یاد بگیر
همه سرخوش از وصالت من و حسرت و خیالت
همه را شراب دادی و مرا سراب دادی
ز لب شکر فروشت دل “فیض” خواست کامی
نه اجابتی نمودی نه مرا جواب دادی
(sm181)(sm181)
از غم هجران منال
زان که وصول بهار
تن به خزان دادن است ... (sm50)
یه سایت تکست گرافی بزن جاش خالیه واقعا . (sm172)
سانگ و تکست اوا بودن هر دوشون پرید ***** شد (sm51)(sm50)نقل قول:
من دارم میگم تکست گرافی (sm2)نقل قول:
یعنی عکس و نوشته های کوتاه .
[QUOTE=Hadi;708591]من دارم میگم تکست گرافی (sm2)[/QUOTE]
فارسی بگو انتر (sm51)
@RESET_LIFE(sm50)نقل قول:
میلیک بیا شعراتو بگو درگیر نقل های من نشو (sm50)
چند پندم دهی ای زاهد و وعظم گوئی
دلق و تسبیح ترا خرقه و زنار مرا
ز استانم ز چه بیرون فکنی چون خواجو
خاک را هم ز سرم بگذر و بگذار مرا
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
جمال کعبه مگر عذر رهروان خواهدنقل قول:
که جان زنده دلان سوخت در بیابانش ... (sm50)
بی پدر تو هر عکساش 4 تا تگ تبلیغ داره (sm35)نقل قول:
اون رفته من کی برمیگرده دلم خدایا دریای درده
تو که سرشتی با غم گلم رو من پس میگیرم از تو دلم رو
تو بهت کوچه خمیازه در، تو گریه باد گلای پرپر
حرص نخور هادی
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)
مرگ
وردار عکس بذار