از هر زاویه ای نگاه میکنم جورت با دست و پای شکسته از براوو بهتر تشریف داره (sm120)
نمایش نسخه قابل چاپ
از هر زاویه ای نگاه میکنم جورت با دست و پای شکسته از براوو بهتر تشریف داره (sm120)
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آها (sm120)... چقدر دقیق نگاه میکنی (sm120) این حرفا چیه احسان عزیز (sm10) (sm19) میدونم چیزی به دلت نیست اخلاقت خوبه ... همون وقت که جواب دادی فهمیدم منظوری نداشتی واسه همین ادامه ندادم ... ولی شما فک کردی من که دیگه چیزی نگفتم مثلا" ناراحت شدم ... نه احسان گُل(sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
قربون بابا اسی برم که اینقدر مهربونه (sm72)(sm23)(sm154)(sm19)
ک...ی...ر تو المپیک و پارالمپیک و هر چی که هست
با اون نگار بی وفا هزار تا کار دارم
خبر نداره من براش چوبه دار دارم
به جای روز روشنش یک شب تار دارم
صدای شش دانگ بانو حمیرا (sm127)
دارم حماقت میکنم... (sm50)
(sm2)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ف...اک ، ف...اک ، ف...اک ... (sm27)
لطف داری (sm10)به خدا اگه حرفی زدم از روی قصد و غرض نبوده ، همش شوخی بوده .. قبول دارم زود عصبانی میشم ولی زودم فروکش میکنه (sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط KAMRAN8 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چیزی هم تو دلم نیست رو خوب اومدی .. تنها چیزی که تو زندگیم ازش اطمینان دارم همینه به خدا (sm25)
خلاصه اگه شوخی میکنم با عبدالمالکی به دل نگیر (sm176)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اول : شب یکشنبس جهت محکم کاری و اطمینان از شادی روح اموات صلوات (sm2)ببین یادت بودم (sm2)
حالا پپ مربی بزرگی هست یا نه ؟ ها ؟ ها ؟ ها ؟ (sm39)(sm120) اینم لیگ جزیره (sm120) درسته پپ یکم نچسبه ولی مربی خوبیه دیگه (sm120) دِ میگُم مربیَه خوبیَه دیگـــــَـــ بگو چشب (sm2)