واتس اپ (sm59)
نمایش نسخه قابل چاپ
واتس اپ (sm59)
به دل من نشست... خودم که میتونم به نظر خودم احترام بزارم آقای پور فردوس عادل (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کسی میخواد مثل داریوش رو سرش باشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
با گوگوش کارش خوب بود
بنظرت بهترین اهنگساز حال حاضر ایران کیه؟
همین دیگه.. در کل اونی که اول جا میوفته تو خاطرت به نظر بهتر میاد... حتی اگه در واقعیت بدتر باشه!!!نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پس برو حالشو ببر (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
زيادي شلوغش كرده چشم آذر (sm54)
کوجا رفت الی(sm50)
گویا قراره ویدئو حبس در تاریخ 24 مهر در فستیوالی در امریکا به نمایش در می اد. و خبر از انتشار عمومی ویدئو نیست.(sm54)
دو ویدئو دیگه البوم یعنی جان جوانی و حبس هنگام ریلیز البوم منتشر خواهند شد.(sm54)
منبع سایت هواداران اقای صدا.
مهدی (sm81)
(sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یعنی هرکاری میکنم اهنگ های اصحابی جهان بخش احمدوند ارضا بشیم فایده ندارهنقل قول:
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فقط خودش مگه کاری کنه روحا ارضا بشیم(sm175)
در به در همیشگی.....(sm25)