(sm81)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm81)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من موندم چطور وارد ایران شدنقل قول:
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
با چه صنعتی فکر کنم صیغه (sm120)
تا حالا فكر كردي اگر خدا به حضرت ابراهيم امر ميكرد به جاى پسرش، زنش رو قربانى كنه اين مراسم هر سال با چه شكوهى تكرار ميشد؟(sm2)
(sm169)نقل قول:
هر روز یه چیزی میگن(sm3)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
احتمال زیاده موقع ریلیز آلبوم پخش بشه (sm25)
عاقا من همین الان انقلاب یودم،یه ربه رسیدم خونه همه جا پر از پوسترهای آلبوم بود،سر در مغازهها،رو زمین همه جا دیه
ماه هاست دارم میبرم (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اصلا شروع ملودی اولی خیلی دلنشین تره (sm81)
والا آهنگساز داريم تا آهنگسازنقل قول:
نوشته اصلی توسط m0hSen [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اگه آهنگسازي منظورت اينه كه يه ملودي بسازه و آكوردش رو دربياره كه زياده (sm120)حالا من نميدونم چند نفر واقعا بر اساس علم آهنگسازي اينكارو ميكنن.
ما که تا حالا 5سال منتظر موندیم این 2ماه و نیمم روش (sm1)نقل قول:
تو بین شادمهر افکاری صفاریان کدومشون انتخاب میکنی؟نقل قول: