الی یه سایت بود لایسنس نود32 میداد رایگان ... میدونی کدوم سایته ؟
نمایش نسخه قابل چاپ
الی یه سایت بود لایسنس نود32 میداد رایگان ... میدونی کدوم سایته ؟
(sm60)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
Im gonna treat you like a star(sm118)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm173)کمتر از یه ساعت دیگه
نقد مسعود فراستی درباره فیلم « فروشنده » در برنامه « هفت » : این فیلم حتی قبلِ فیلم بد است!
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یعنی عاااااشقشم (sm2)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...][فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
امیر چطوری WAV زدی ولی تگ داره؟! (sm148)
آلی من با تو صوبتی ندارم بیه لنوو توهین کردی از اون ور میری دنبال شیانومی ..
(sm120) اِه عکسو اشتپ دادم...نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عجب (sm29) قبلا نمیشد تگ زد به نظرم... الان با این نسخه جدید تست کردم دیدم میشه (sm120)
تگ هاش تو آیتونز هم برات میان؟! واسه من نمیاد...