اقايون اول آشنايى چنان سوالات فلسفى از زندگى از ادم ميپرسند
كه تو گوگل هم سرچ كنى فقط لايك ميزاره!!!!!!
ولى يه كم كه ميگذره فقط يه سوال دارند……
.
.
.
شام چى داريم؟؟؟؟ (sm30)
نمایش نسخه قابل چاپ
اقايون اول آشنايى چنان سوالات فلسفى از زندگى از ادم ميپرسند
كه تو گوگل هم سرچ كنى فقط لايك ميزاره!!!!!!
ولى يه كم كه ميگذره فقط يه سوال دارند……
.
.
.
شام چى داريم؟؟؟؟ (sm30)
سمت راستی نفس منه ! عشق منه ! زندگی منه ! (sm81) درد و بلات بخوره تو سر خانم منشی (sm50)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سمت راستی منو دیوونه کرده
به طرز عجیبی عاشقشم (sm81)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm127) Mee Toنقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تا حالا خوابشُ دیدی؟ (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
رو نمیکنم دستمو ، فعلا سیکرته (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عاقا امروز یه مشتری اومده بود مخازه ، یه شلوار بهش دادم پوشید بعد گفت یه سایز بزرگترشو میدی؟ گفتم باشه الان میدم ، رفتم دیدم اون رنگی که میخواست سایز بزرگترشو تموم کرده بودم ،همون سایزی که بهش داده بودمو یکی دیگه داشتم ، اونو دادم بهش گرفت پوشید اومد بیرون گفتم این سایز خوبه؟ گفت آره این شد ، این سایزش خوبه (sm2)
چقدرم راضی بود از سایزش (sm2)
داش در اینجا رو تخته کنیم بریم اونجا بهتره ؛ جوکاشون دسته اول ترن (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ینی تیز بین که میگن اینه هانقل قول:
نوشته اصلی توسط Peyman [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چی همه ی غذاها رو هم واردی تو ، میای گیلان فقط غذا میخوریا ، اصن فک نکنم وقت کنی بری بیرون بگردی (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط azade [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه تو رو خدا بیا منو خمیرم بکن با این خیل سفارشاتت (sm172)
یه غذای محلی اصیل هست که بابام تعریف میکنه بچه بودن میخوردن به اسم هاچین پلا ؛ به صرف این غذا مهمونت کنم خوبه؟ (sm70)
(sm118)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaSiHa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دادا کم حرف شدی ، ما دوست داریما مشتی (sm127)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط azade [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کجا با من همتو کردی آخه؟ (sm2)
دمت گــــــــــــــــرمنقل قول:
1318 مگا بایت داری(sm2)
بعد مثلن خانوما اومدن ورزشگاه والیبال ببینن ،
در جواب آبشاری که تبدیل به امتیاز نشده و همه گفتن واااای،
چی میخان بگن؟؟؟!!!...
(sm2)نقل قول: