ایشون که سرور همه ی زندگی ها هستن (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
ایشون که سرور همه ی زندگی ها هستن (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بو کیم دی
حرفم مخاطب خاص داشت اخه (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من خود عکسارو نگفتم نظرات راجع به عکسارو گفتم..نقل قول:
لابد با میلاد دارن پی اس میزنن (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط 3fide [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فکر نکنم حرف خاصی زده شد اما خب راست میگید ... چشم (sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mali68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اينورا تا دلت بخواد دود و آلودگي گاهي همراه با نم پراكنده اونم به مدت چند ثانيه فقط براي گند زدن به ماشيناي تازه از كارواش در اومده (sm178)
اخر هفته اگه بشه که خیلی خوبه(sm120)یا مهمونه یا تو راه بهشت زهرام یا مهمونی باید بریم(sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
Rmin بازم زندگی داری نشون بدی ؟؟ (sm120)
همین یه زندگی رو دارم اما عکس ازش تا دلت بخواد(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دوستان من میرم بازیه رمو ببینم فعلا ...(sm155)
بعد بزی حتما بیا دوباره (sm50)نقل قول:
شما لطف داری! ایشالا بچه های گل خودت (sm176) ما که جوونی رُ رد کردیم دیگه (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ارزون فروختی اروزن (sm2)اره اینجا که خلوت شده منم گاهی حوصلم سر میزه از بس رفرش میکنم یه پست جدید بدن |: (sm120)
خدا سایه شما رُ از سر فروم کم نکنه (sm176)
شوخی کردم مام همینا که گفتی رو داریم البته کم تر (sm50)نقل قول:
برویم پارو بزنیم :|
تبلت می خوام اینچ بالای 9 بالای 16 گیگ دوربینش خوب باشه پولم ندارم
کمک کنید(sm2)
این بود زندگی... لولای شکسته...(sm127)
تنها آهنگایی از چاوشی که این مدت گوش میدم
اسم مهمون و مهمونی نیار که من ازش فراریم (sm178)(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mali68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این کالیفرنیکیشن اینطور که بوش میاد تا ده فصل میخواد بره واسه خودش(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این کالیفرنیکیشن اینطور که بوش میاد تا ده فصل میخواد بره واسه خودش(sm2)نقل قول:
بیا ایپد منُ بردار حسین جون (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چه تفاهمی(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پارو به سمت هیچ!؟پارو به سمت خواب؟؟نقل قول:
سر رشته نداری در امر تبلت؟(sm120)نقل قول:
این قدر اشتراکات زیاده که باید دنبال تفاوت ها باشیم دیگه (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اول دست و بالت چقدری باز هست ؟؟و واسه چی میخوای؟؟(sm120)نقل قول:
بمیرم که بچههایت شاشو بودند...
بیتباران انبوهند/مگر از کومه برآید دودی/گیرد و آتش ژرفی گردد/ ورنه چشم نخورد آب زمن/ -یا منها-/ کابمان سرد/ نانمان گرم/ مشتمان در جیب است/ حرفمان ازآتش و خون است مدام
از این راه و آن راه/ میکوشم تا دلو نگه دارم/ با این امید که/ نیهای فرسوده هرگز نخواهند شکست/ ناگهان ته سطل باز میشود/ خالی ای است در دست من
لولا رُ شاید 1 سالی باشه نشنیدم! شادیم بیشتر...|:نقل قول:
نوشته اصلی توسط sweetdream [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این بودم اتفاقی چند روز پیش پلی شد یکی دوبار نصفه نیمه...
خانمهای وبلاگنویس عزیز
شما را به *** دوسپسرتان قسم میدهم
انقدر خاطرات صکصیتان را در وبلاگها منتشر نکنید
بی شرفی هم حدی دارد به خدا
حدی دارد
یادش بخیر
امین همین الآن لولا، این یه دستوره(sm102)نقل قول:
کتاب شعر را گذاشت توی قفسه و از مغازه رفت بیرون وقتی میرفت دیگر آرام شده بود. رفتم جلو و دیدم دودلیاش افتاده زمین.
شبیه گل رس بود اما عصبی بود و وول میخورد. دودلیاش را گذاشتم توی جیبم و آوردم خانه و چون از بیکاری نمیدانستم چه کنم، این شکلی درستش کردم
فیلمی ببینم دوربینشهم بد نباشه اینترنت هم وصل بشه (sm120)نقل قول:
لطفن اتوبوس پیر را بخانید. کسایی که زر میزنن صید قزلآلا مزخرفه پس براتیگان مزخرفه، لطفن خفه بشن و برن اتوبوس پیر بخونن. روشنفکرای کافیشاپ نشین خاله زنک هم هی هرجا میشینن نگن براتیگان محشره تا همه زده بشن از براتیگان. فقط همتون خفه بشین و برین اتوبوس پیر بخونین. لطفن
مرد با دو پاکت شیر از دفتر ترانسپورت واحد 6 کارخانه ذوب فلز بیرون میآید. کارگرها برایش دست تکان میدهند. مرد لبخندی میزند و از در کارخانه بیرون میرود. امروز دیگر لازم نیست کارت بزند. لب جاده منتظر ماشین است. یکی از دو پاکت شیر سوراخ است و دارد میشاشد به عمر تلف شده مرد.
استاد از "ادراکات جزئی" حیوانات گفت
و من دلم سوخت برای خری که
تا صبح میان چارچوب در پناه میگیرد
در انتظار زلزلهی فردا
امروز
باز نگاهم را دزدیدم
از هجوم نگاه دخترک صندوقدار
و آن لبخند میلیون دلاری
شرمم آمد از چشمهایی که باید
پانصد تومنی پارهام را تاب بیاورد
امروز
دنیا را دیدم