وااااااي
پسر اين گرگ وال استريت فوق العاده بود
دي كاپريو بي نظير بود (sm19)
نمایش نسخه قابل چاپ
وااااااي
پسر اين گرگ وال استريت فوق العاده بود
دي كاپريو بي نظير بود (sm19)
من عاشق تکنیک زیر ارگی استاد شدم (sm30)
(sm51)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هیییییعیی بگو چی نشده!نقل قول:
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دیدی اسمون خراب شد سر من؟؟ (sm50)
بازم شراره دلا رو دیوونه کرد مامانش موهاشو عروسکی شونه کرده (sm47)نقل قول:
من برات بیس میزنم تا تو رو برقصونم (sm47)
(sm10) خيلي مخلصيمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چه اتفاقي افتاده مگه ؟ (sm29)
اونجا که میخوابه زیر رو دیدی؟؟ همون رو تراس (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سالاری! چاکرتم من (sm10)نقل قول:
بدبیاری پشت بدبیاری....
کلا بیخیال همه چی..اب از سر ما گذشت!(sm14)
بابا اين فرشاد حسامي و چند نفر ديگه چنان بيانيه اي نوشته بودن من فكر كردم آهنگ داده بيرون (sm14)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]