من اذیتش میکنم.. جدی نگیرین(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط hossain [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
من اذیتش میکنم.. جدی نگیرین(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط hossain [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حرف مفت نزن (sm120)خودم ریلیز میکنما (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آماده پخشه گفتن قبل کنسرت لاس وگاس میاد ولی خوب در دسامبر اتفاق غیر منتظره می افته ( اینو گفتم اگه نیومد تقصیر من نیست (sm2) )
همه چی رو واسه ریدن اماده میکنی که نیومد بگی من نبودم(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مگه من مسئول ریلیز آهنگم ؟ (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه پیج سیاوش خوبه یه هفته قبل ریلیز میزنه تمرین برای آهنگ جدید (sm120)
(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه تو مسئول اخبار کذب و دلمردگی در بین جوانان با ایمان و متعهد هستی(sm2)
(sm2) تو نگران نباش ، دیگه کسی نگران تک آهنگای سیاوش نیست (sm25) همش شده آفات داخلی(sm3)نقل قول:
یکی از این افات داخلی تو هستی که حس اهنگ رو از بین میبری با اخبار کذب(sm2)نقل قول:
آهنگساز: استاد سیاوش قمیشینقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ترانه سرا: شبنم حکیم هاشمی
تنظیم کننده: فرد میرزا
------------------------------------------
((نکته: این تیم هنری همونایی هستن که تراک بی نظیر "فرشته" در آلبوم "یادگاری" استاد قمیشی رو تولید کردند))
همه چی اوکیه با بازگشت فرد میرزا
فقط شعر قوی و تکراری نباشه حله
احسان.. اهنگ سیاوش امشب نیاد باید دارت بزنم(sm98)(sm2)