هر شب دل پر خونم بر خاک درت افتدنقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
باشد که چو روز آید بر وی نظرت افتد
نمایش نسخه قابل چاپ
هر شب دل پر خونم بر خاک درت افتدنقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
باشد که چو روز آید بر وی نظرت افتد
دلم میخواد به اصفهان برگردم... بازم به اون نصف جهان برگردم...نقل قول:
نوشته اصلی توسط p@RH@m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
در این زمانه بی هیاهوی لال پرست.........خوشا به حال کلاغای بی غار و غار پرستنقل قول:
نوشته اصلی توسط p@RH@m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من خاک شوم جانا در رهگزرت افتمنقل قول:
آخر به غلط روزی بر من گذرت افتد
در این بن بست پر کج و پیچ سرما......اتش را به سوگوار ترانه میسرودندنقل قول:
تا کی از تذویر باشم خود نماینقل قول:
نوشته اصلی توسط yaran [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تا کی از پندار باشم خود پرست
تو همونی که میگفتی دوست دارم.....تو همونی که میگفتی بی تو میمیرمنقل قول:
منم اون خسته ی تنها مثل شبنقل قول:
نوشته اصلی توسط yaran [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تویی اون شعشعه ی طلوع فجر
روزی که تورو دیدم .....موهاتو بافته بودی ...با یه گل مریمنقل قول:
من منده ام تنهای تنها... من مانده ام تنها میان سیل غم ها...نقل قول: