(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این بود زندگی ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من جان ناقابلی دارم ! جسم ناقصی دارم ! اندک آبروی هم دارم (sm81)
کدام زندگی؟!
همین ایامِ تکراری؟!
ولی عوضش امنیت داری ...
جاکش گفتی باشه که ..
هانی قرصاتو نخوردی؟
نابود شویم! ، امنیت چه میکند برای ما !
تموم کرده.نقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یادش رفته بهت بده تا بری از خانم خوشگله بگیریشون (sm50) حالا از خودش که نه از همکارش.
سرلک چه روضه ای می خونه ...
مگه میشه تو گوشِ احساس پیچید ...
من همش تو پیپر پیچیدم ...
اوج درخشش و فعالیته مهرزاد امیرخانی همین الانه.
اگه این دوران اوجِ درخشش باشه ،
وای به حالِ دوران قبل و بعد از درخشش ...
همین است دیگر ...
اینجا همه چیز برعکس است !
گویا استاد عقیلی در حال جمع آوری آلبوم هستند (sm169) بدون شک !
پارازیت دار بودنِ صحنه ی زندگیمان کم بود که به لطف بزرگان که برای سعادت و خوشبختی ما سعی و تلاش می نمایند، پارازیت دار شدن شبکه های ماهواره ای هم اضافه گردید (sm172)
ها والا من اینو میگرفتم 35 تومن ببین چی شده ، هیچی دیگه پشمام ریخت بی نیاز شدم (sm2)نقل قول:
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm54)
فیلم به وقت شام حاتمی کیارو گذشتن هارد ساب کره ای داره .. :l
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یک کاری کردن که با دیدن قیمت کلا همه جای آدم کچل می شه و دچار پر ریزون می شیم ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ده روز تا محرم... ای فوک به هادی حسینی
غمت غلیظ ترین کام است (sm50)
امشب ریلیز داریم ؟
حسن شماره ای شیزی آدرسی بده دیگه بابا این رسول داد اصلا دختره میگه پخشش مال ما نی ..
جاکش گفتم دست هنر اول نیستا ..
حتی بعیده دست تصویر گستر پاسارگاد هم باشه
چون هیچ تبلیغی انجام ندادن
باید ببینیم این فیلمایی که 780 اسپانسرشونه از کدوم شرکت پخش میشن(sm29)
آخرین فیلمی که 780 اسپانسرش بوده مصادره بود
که تصویر گستر پاسارگاد پخش کرده
پس چرا تبلیغ آلبوم موزنو نزدن(sm29)
تلفن دفتر تصویر گستر پاسارگاد:
021-88702763
جواب نیمیدن که ..
یه کسکش جاکشی پیدا نیمیشه به من بگه آلبومو کوژا پخش میکنن کلم خراب شدا همتونو میفوکم ..
موزن خر ریدم تو اون هیکل تیه کننده ت جاکش یه ترک لیستی کاوری پخش کننده ای شیزی گوه زدی به البوم خو دیوس ..
این چ وعض کصشعره چرا هیچ خبری نیست......
(sm3)
(sm25)
از دیشب هیچ خبری نشده نه؟ (sm172)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm19)
دیشب عروسی فائز بود بچه ها
(sm51)البته فقط خیلی قدیمیا یادشون میاد فائز رو
(sm25)آلبوم اینقد مبهم و بی خبر؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Changed [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خب عزیزان برای ریلیز 12 شب به بعد آماده اید دیگه (sm132)
الدنگا باید تراک لیستو میدادن تا الان
میدونن تراک لیستو بدن کل شعرا لو میره
یه غزل دیگه هم اینه
شب است، یک تنه زیبا شو
و چند ماه شکیبا شو
سپس مرا متولد کن
بتاب روی شبم دریا
و جوجه اردک زشتم را
به زیر بال و پرت قو کن
دوتا بریده ی از شانه
دوتا خجول، دو دیوانه
منم دو دست که میخواهم