تورا دوست دارم ヅ
.
.
.
نه بخاطر ادبت ヅ
.
.
.
.
.
.
.
.
..
.
.
...
.
.
.
.
بخاطر عقبت ヅ ヅ ヅ
اینم یه پست عاشقانه ...واس اونایی ک عقبشون از ادبشون قشنگ تره
نمایش نسخه قابل چاپ
تورا دوست دارم ヅ
.
.
.
نه بخاطر ادبت ヅ
.
.
.
.
.
.
.
.
..
.
.
...
.
.
.
.
بخاطر عقبت ヅ ヅ ヅ
اینم یه پست عاشقانه ...واس اونایی ک عقبشون از ادبشون قشنگ تره
دهنت سرویس (sm2)(sm2)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چقد نفهم بوده یارو ینی خودش ندید سایزشُ؟ (sm2)
در این لحظه پی بردم که چه عادت خوبی دارم تا با چش خودم سایز رو نبینم نمیپوشم (sm120)
یادم انداختی باز برم ببینم کامنت جدید چه خبر (sm2)نقل قول:
داش در اینجا رو تخته کنیم بریم اونجا بهتره ؛ جوکاشون دسته اول ترن (sm2)
خودمم حواسم بود سانسور نکردم (sm70)نقل قول:
ینی تیز بین که میگن اینه ها
بابام اینجاس... الان میشینه پای واتساپش دهن حجمُ بعله (sm2) به هیچ فیلم و عکسی نه نمیگه (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mojtaba00222 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اعصابت خورد میشه غلط هات هم زیاد میشه ها(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه روز رفتم گزینش,هرچی سوال دینی پرسیدن بلد نبودم طرف عصبانی شدگفت:بابا فاتحه که بلدی بخونی؟ گفتم:بععله ما 5شنبه ها میریم سر مزار، طرف گفت خدارو شکر بخون،با صدای یواش گفتم :پسپسپس خدا بیامرزش،
باور کنین یارو هنوز دنبالمه,,منم از ترس تو سطل آشغالم صدای آشغال در میارم!! :|
میفهمی بازار خرابه خرااااب (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خوشبختانه ندید ، انقدر بدم میاد از عادمایی که سایزو نگاه میکنن ، بگیر بپوش بخر بره دیگه (sm70)
کوکب خانم زن کدبانو و با سليقه اي بود.روزي در خانه تنها نشسته بود که عده اي مهمان سرزده به خانه او آمده و در زدند. کوکب خانم که حوصله سرخر نداشت در را باز نکرد تا آنها بروند. ولي مهمانانش از اون کـــ.ونده پرروهاي چترباز بودند و رفتند در ماشينشان قايم شدند. نصفه شب وقتي دوس پسر حشــ.ري کوکب خانم درزد و کوکب در را باز کرد مهمانانش آنها را خفت کرده و دوس پسرش را خشک خشک کرده و بيرون انداختند. بعد هم کوکب خانم را به يازده روش سامورايي و هفت روش محاسباتي گــ.اييدند و مجبورش کردند با کــ.ون پاره برايشان لازانيا و جوجه کباب و دسر و بستني درست کند. بعد خوردن شام هم يه دور ديگه کــ.ون کوکب خانم گذاشتند تا يادش بماند که پيچاندن کار زشتي است.
نتيجه: مهمان حبيب خداست!
دخـتـرہ پـسـت گـذاشـتـہ
عـشـق درد دارد...
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
☜خـب عـزیـزم نـرو خـونـشـون :|
پس خوش به حال من بابام واتساپ و ... نداره وگرنه شب تا صب باهاش دعوا داشتم (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
برو چهار خط نماز شکر بجا بیار و زود بیا (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mojtaba00222 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]