(sm54)(sm120) ما با تجربه ایم یه کاریش میکنیمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Am!rmohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm54)(sm120) ما با تجربه ایم یه کاریش میکنیمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Am!rmohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نوید چرا پاکش کردی؟
خخخنقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الان در حال گوش دادنی شاید (sm51)
خصوصا 111 سمت چپیه (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عالیه نوید اون تاپیک پارو خخخ
چطورین الدنگها(sm70)
بچه ها یکی خواهشا ج بده
اگه بیپ تونز 2700 پیش خرید کنیموفردا میشه دانلود کرد یا باید دوباره فردا یه مبلغی بریزیم بعد بشه دان کرد؟؟؟
بزار تگش کنم ببینم خودش چی میگهنقل قول:
نوشته اصلی توسط _Khashi_ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)
(sm19)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
گرفتم ولی فقط دکلمه هاش میچسبه... فقط خودش خوب میخونه (sm172)
مرسی(sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خود دیوثش اومد(sm2)
نه دیگه همین که دادی تمومه... فردا میتونی دان کنی...نقل قول:
نوشته اصلی توسط eagles [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
گوه خوردی نکبت سینجول (sm2)(sm39)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من فقط گفتم فیلت.رشکن چیز خوب چی داری خودم زودتر بش لینک دادم ببند (sm120)
دست به دست مدعی شانه به شانه میروی
آه که با رقیب من جانب خانه میروی ... (sm50)
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ممنون(sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هر دوتون سر ته میکنم از سقف اویزون میکنم جوری بهتون تجاوز میکنم که تو تارخ کل بشریت بی سابقه باشه(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)
سر پارو، بیپ دیرتر از مغازه ها پخش کرده بود نه؟! (sm29)
اینو نوشتم ببینم چندتا الدنگ داریم اینجا که فقط تو الدنگ جواب دادی(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm45)(sm115)(sm50)
الی هنوز نخوابیدی الدنگ(sm70) برو بگیر بخواب الان 3 ساعته از وقت خوابت گذشته(sm2)
سینجول تولدت مبارک (sm176)
امیرجان چه خبر؟ (sm155)
ای کاش فردا امتحان نداشتم (sm81) آخه چرا واقعا (sm81)
امروز هم با وعده ی فردا گذشت ، بی وفا امروز با فردا چه فرقی می کند (sm81)
فعلا که پست افتخاری بک چپ رو خشی بهت تقدیم کرد (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو دیوث از کجا میدونی تولدشه(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به قول خودت برو بده دیوث(sm2)نقل قول:
زر نزن دیوث من فقط به اون پستت خندیدم (sm2)نقل قول:
دخالت نکن میدونم دیگه (sm2)نقل قول:
میلاد یه مغازه زدم خوراک تو الدنگ پر سیگار کردمش از انواع مختلف(sm70)
محسن با این روز انتشارش یه مجمعی و مشروط کرد منم امتحانام و میفتم (sm81)
خیلی آروم هستی امشبنقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تسلیم شدی فکر کنم :))
(sm74)(sm81)
من بدبخت 4 واحد افتادمنقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
راهم از تو دور دور دل من مگه سنگ صبورنقل قول:
تو بگو چه کنم با غم فردا تو بگو چه کنم
تا دهنت باز اینم بخور خیسش کن (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هادی یه حالی به رسول بده آلبوم لو نرفته نسخ تشریف داره جای دوری نمیره به رسول میرسه (sm2)
دیوث واسه من شعر بلغور نکننقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کنت دارم در 5 نوع مانتانا وینیستون وسط شهر سیگاری زدم(sm2)