من که گفتم سال جدید می رم سرکار ی روز هم گذش نرفتم(sm98)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Meysam Molaei [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
من که گفتم سال جدید می رم سرکار ی روز هم گذش نرفتم(sm98)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Meysam Molaei [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm133)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اگه از پرنده پروازو بگیرن چی می مونه؟(sm50)
آخه میگه چه کنیم (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط SaSan69 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بگو برررو بخواب
با قسط های جامانده شعار می دادیم ... (sm74)
خسته شدم (sm27)
(sm120)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm133).
- (sm50)
همون مسافریم...
از این دنیا خسته شدم سیرم...(sm50)
وای!دارم آتیش میگیرم
دیگه از غصه و غم
دلم میخواد بمیرم (sm81)
شروع زندگى سگى....
شروع زندگی در عذاب(sm215)
برم برم یه کالاف دیوتی بزنم یه خورده عقده هام خالی بشه (sm50)
تشریف ببرین بیابون یا جنگل یا باشگاه فوش و فریاد هرچی دلت خواست بزن بارتون سبک میشه...(sm10)
(sm132)(sm120)
سگ احوالم (sm178)
فرشید (sm74)
من 4 بازی میکنم میثم جان تو کدومو بازی میکنینقل قول:
چهار مرحله ای استتار کردن اون دیوونه اشمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hosein333 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فقط چهارش حال میده خرکی هستش (sm50)
ارهنقل قول:
منم عاشق اون مرحلشم 2
با 3 هم خوب بود ولی 4 یه چیز دیگست
نقل قول:
نوشته اصلی توسط harf [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چرا این قدر کلماتِ من برای توصیفِ بابک و فرامرز کم میارن !؟ (sm50)
صابر همیشه تا دنیا دنیا بوده همین بوده که کلمات جلوی انسان ها که ذهنشون عشقه وجودشون آرامشه و ذهن آزادی دارن کم میارن(sm50)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm127)
اندی چه خوب اجرا کرد تو مراسم تجلیل از بهروز (sm50)
(sm50)
من گنده تر از تو که باج ندادم....اونچه که به نسل ما رفت مونده يادم(sm178)
(sm27)
(sm50)
منم ای جی ای برم بازی کنم
برم بکپم
مث ماس وقتی که از این و اون بدی میدید
فقط کشید و فحش و خورد و عقب نکشید
(sm50)
این تاپیک مقوایی دوباره اومد (sm70)
(sm77) منظور ؟نقل قول:
آها ولشون کن بابا بزار هر چی که دوست دارن بگن ..
توام داری زحت میکشی به هر حال .
رفیق تو که عشق ما هستی به مولا یادته که اولین نفری که تو انجمن میثم را تحویل گرفت تو بودی سالار.
سوال هم در مورد تست کیفیت بود که آلبوم سالار عقیلی را ریپ زده بودم هادی جان (sm127)
داداش زمین خورده اتم پاتو بردار ما را می بینی (sm10)
نه بابا این حرفا چیه .. مخلصم (sm174)نقل قول:
فقط هادی من همیشه یه چیزی حالمو خراب میکنه و هر وقت یادش میوفتم حقیقتا از ته قلبم ناراحت میشم بابت اون رفتارم که هنوز علیرضا منو نبخشیده تو که میدونی خاطرتون برای من خیلی عزیز حقیقت خودم هم دیگه روم نمیشه حتی بهش پیام بدم (sm25)
کاش میشد منو ببخشه