(sm50)
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm50)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad_KurdishBoy [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نرم افزار های انکودر دیگه حجم بالا میبرند. و کار کردن باهاشونم سخته. به قول خودت جالب نیستند
سختی باید کشید تا بجایی رسید (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط farhad4818 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
با این نرم افزار میخوام کار کنم
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این کاروئل زیاد دلچسب نیستنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hosein333 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این یکی نرم افزار هم هستنقل قول:
نوشته اصلی توسط farhad4818 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad_KurdishBoy [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این نرم افزار که واقعا الکیه چرت و پرت
اینم فکر نکنم خوب باشهنقل قول:
این نرم افزار StaxRip خوبه.
پس همو با این نرم افزاری که شما گفتی کار میکنم امیدوارم کاری که میخوامو انجام بدم
Mpeg-vcr هم خوبه ولی یک بدی که داره فقط فرمت های TS قبول میکنه و تبدیل میکنه به Mpeg بدون افت کیفیت. عالیه اینو خودم خیلی قبولش دارمنقل قول:
Shotcut و VideoReDo TVSuite V5 که بدی که دارند حجم بالا میبرند سرعت تبدیل خیلی پایینه بدون افت کیفیت.
یک نرم افزار دیگه که فقط کارش برش و چسباندن انجام میده و کار کردن هم باهاش سخته. ولی در عین حال عالیه Smart Cutter
این چند نمونه ای که معرفی کردم کار هر کسی نیست .