احتمالا آنیلی در حال مکالمه با کولیناس(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
احتمالا آنیلی در حال مکالمه با کولیناس(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فرگوسن 2 سی ال ولی انچلوتی 3 سی ال پس انچلوتی >>>>> فرگوسن؟؟(sm120)نقل قول:
نه اونم هنر میخواد اما اونی که تیم کوچیک رُ تبدیل به تیم بزرگ تری میکنه خیلی هنرمند تره (sm120)
دلبوسکه اگر خیلی بزرگه بعد رئال بازم تکرارش میکرد دلبوسکه با تصمیماتش تو اسپانیا نشون داد اصلا بزرگ نیست (sm120)
نتونست بشه و ناکام بود درست ولی حداقلش رئالی رُ که تحویل گرفت 2 درجه پیشرفت کرد وقتی که رفت نه این که تیم قهرمان رُ تخویل بگیره و نتیونه قهرمانیشِ تکرار کنه (sm120)
دومی پنالتی بود انصافا (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بعد از گند زدن به رئال رفت چلسی سه گانه گرفت آیا؟(sm120)(sm174)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من قبولش دارم ولی نه به عنوان بهترین (sm120)نقل قول:
یکی میدونمش در حد پیگیرینی و رافا بنیتز و کونته (sm120)
حسین جوابمو درمورد بیلسا ندادی ؟(sm120)
انتظار نداریم قهرمان کنه ....نقل قول:
نوشته اصلی توسط HOSSEIN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولی انتظار نداریم جلو آرسنال تا قبل از 10 نفره شدن یه موقعیت نتونه بسازه ....
انتظار نداریم جلو سیتی کلا یه موقعیت داشته باشه....
انتظار نداریم 6 تا از رئال بخوره 10 تا هم نخوره یه موقعیت هم نداشته باشه
انتظار نداریم جلو دورتموند تا قبل از پاس گل وایدنفلر یه موقعیت نصفه هم نداشته باشه
(sm120)
نمیگم کاملا موفق شدم ولی حداقل تا مرحله پیش رفتم که شما علننا اعلام کردی مسی از رونالدو بازیکن بهتریه (sm120)نقل قول:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط HASSAN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه ولی تیمی مه سال قبل از مرجله گروهی اوت شده بود و به زور روز اخر سهمیه گرفت رُ رسوند تا نیمه نهایی سی ال و تا روز اخر مدعی قهرمانی لیگ بود (sm174)
نه ولی خایه داشت بره (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HASSAN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]