چه بد!به هرحال خسته نباشینقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
چه بد!به هرحال خسته نباشینقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ممنون(sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط M.GCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
نوشته اصلی توسط SINA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
آهنگ از خواب بهتره مهدي مقدم رو گوش كن
آشفته ام هنوز خوابم نميبره
انگار خيال تو از خواب مهمتره (sm118)
با ماشین زیرش کن(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
زیادی صداشو نازک میکنه (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آهنگه گوش میدی(sm120)
رضایت داد نداد
مدیر برنامه دارد ندارد.
................................[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بهادر : محسن , رودست زدی رفتی (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط SINA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
معلوم نیست چ خبره (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آقای ***** ای در مرکز تحقیقاتی شهید رجایی تهران بستری است(sm120)
یکی از مجهزترین بیمارستان های کشور که دارای تجهیزات روز دنیا است.
دولتی بودنش واسه عاغا خیلی مهم بوده (sm120)نقل قول:
(sm2)بیمارستان دولتی
به گزارش "ورزش سه"، به خانواده چهار نفره علی کریمی یک عضو جدید اضافه شد. هاوش و هیرسا از این به بعد یک خواهر کوچولو و یک همبازی جدید خواهند داشت.
ماشالا!...توصیه آغا رو جامه عمل داره میپوشونه!(sm14)
(sm30)
حسین رضا زاده پروستات خود را به رهبری تقدیم کرد
معلوم نیس الهام چرخنده چیکار کرده که پروستات اقا رو به این روز انداخته !!!!
خوش به حال اون دکتری که دستش به چیز آقا خورده
عمل تخم رهبر شوخي نيست. ملتي به ان بندند!
معظم له به قدری خواسته های ملت به تخم شان بود، که در نهایت تخم شان از کار افتاد.
بريدن پروستات و نصب ترموستات!
اینقدر بعضی ها رفتن خدمت ایشان برای عرض ادب "پاچه مالی" تا پروستاتشان از شدت دما عود کرد. این بعضی ها از دشمن بدتر هستن.
(sm2)
(sm30)(sm30)(sm30)
(sm2)یا خدا پیش کی وایستاده منجر نشه با محسن فیت بده
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
اين اهنگشو دوست داشتم (sm79)
الی ترانه ماه فکر کنم اومده
فیس و سایت خبری نی نشانی بدهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حسینو الکی نفرستیم
یکی از بچه ها میگفت اومده ، نفرست فعلا تا مطمئن شیمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120)البته الان نیمه دوم شهریور طبیعتا باس اومده باشه
(sm59)شر شدنقل قول:
نوشته اصلی توسط MIRLORD [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شهاب چه هنری درست کرده کارو!
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] (sm14)
(sm2)
چند روز گذشته ، پس از اعلام برگزارى كنسرتم در سنندج ، با سيل پيغامهاى غير دوستانه و كمپِين هاى تحريم "سيروان خسروى" مواجه شدم.
بعد متوجه شدم که دلیلش عکسی از برج میلاد و الودگی هوا بوده که من در صفحه شخصیم گذاشتم و زیرش نوشتم "شهر من" . و ظاهرا عده ای از هموطنان کرد با دیدن این عکس و نوشته زیرش به این نتیجه رسیدن که من چه جور کردی هستم که زیر عکسی از تهران نوشتم شهر من! و در نتیجه بیانیه دادن که از این تاریخ به بعد سیروان خسروی، این کرد خود فروخته تحریم می باشد!
عذر میخوام که کردی نمیخونم، لباس کردی نمی پوشم و تهران به دنیا اومدم و زندگی میکنم! خوشحالم که ایرانیهای سراسر دنیا جدا از اینکه من ترک، لر یا کرد هستم انقدر به من لطف دارن و متاسفم برای افکار پوسیده بعضی ها... از همین جا هم اعلام میکنم که تو شهر مادریم هیچوقت اجرا نخواهم داشت.
(sm30)
(sm120)
فقط هواداران بابک جهانبخش بخوانند !
سلام به همه دوستان عزیز و هواداران گل بابک
همونطور که مطلع هستید آلبوم مدار بی قراری طبق قولی که شرکت پخش به شرکت اکسیر داده بود قرار بود این هفته پخش بشه . متاسفانه به دلایل یک سری نقص فنی که تولید سی دی ها پیش اومده و از اونجایی که باز هم شرکت های پخش هفته ای یک بار پخش آلبوم دارن این بد قولی از طرف شرکت پخش پیش اومده که خوب این چیز چندان عجیبی هم نیست بارها و بارها شرکت های پخش از این بد قولی ها کردن و حقیقتا این از دست هرکسی جز شرکت پخش خارجه طی صحبتهایی ک با آقای خانزاده داشتم به امید خدا آلبوم هفته ی اینده پخش خواهد شد و توی کنسرت ها هم طبق کنداکتور چیده شده از قبل آهنگ هایی که قرار بود از آلبوم مدار بیقرای اجرا بشه اجرا خواهد شد فقط دلهای بی قرار ما چند روزی دیرتر به مدار بیقراری می رسند که فدای سر بابک .
ها امو این خوانندش کیه ؟
حـــــــــــامد پهلانه (sm2)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چه جبهه اي (sm77)
(sm59)در دوئل با ستاره نو ظهور موسیقی ایران آروین صاحب (sm2)کینگ اف بلک اند نقطه عطف صدا
(sm70)
محسن...(sm25)(sm1)(sm102)
(sm55)
من لولیتایی می شناختم نقاش طبیعت بی جان خسبیده در پر قو تهران /
و احمد دیپلمه ی ریاضی و ناراضی راننده ی تاکسی زردم بود مشهد /
هردو مربوط به زمانه ای که ناگاه همه چیز از دست رفت از هر سو ایران /
احمد گفت آی لولیتا منم سوار خسته ی سرنوشت که آرمان نسلم تباه شد /
و لولیتا عاشق آن تباه شد عاشق شده بر احمد تباه شده بر اسبش درازکش /
بیست و پنج سال گذشت من لولیتایی میشناسم که نمی دانم از او هیچ جز سرمو تهران /
و خویش دیپلمه ی ریاضی و ناراضی نه گواهینامه ای نه اسبی نه یابویی هیچ کجای ایران /
هالوژن عظیم امید که اینک در من می زند سوسو /
نه آنقدرم ابله نه آنقدر دروغگو که بگویم سوار خسته ی سرنوشت اینچنین پر رو /
نه نسلم آرمانی دارد اصلا که از دست رود /
نه پولی که بگریزم نه کونی که همکشم یا خود را کشم /
پس هیچ لولیتایی مرا در خویش نخواهد پذیرفت حتی در ریسایکلبینش /
بگذارمو بگذرم غمگنانه و شاد، ما تحت گشاد و دل آزرده ...
در شهر موشهای2 کپل و نارنجی با هم ازدواج میکنند...(sm137)
(sm98)
انگار تا ابد
با این بهونه ها
جای من و توان
دیوونه خونه ها ...
(sm50)
مادر ملی ، شهر موشها رو ندیدی ؟(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mali68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
احتموند ناله کن باید افتخار هم کنه که موزیک باران آلبومشو ریلیز کنه(sm120)
تکبیر بفرستین (sm120)