اینم از روز چهارم (sm50)
نمایش نسخه قابل چاپ
اینم از روز چهارم (sm50)
بچه ها تو کنسرت باکو چی شده ک ویولون شادمهر شکسته؟
ظاهرا درگیری بین افرادی که انتهای سالن بودن با افرادی که بلیط وی آی پی داشتن شکل گرفته
شادی خیلی بدی
من آهنگ میخوام...(sm81)
سلام حسین جاننقل قول:
نوشته اصلی توسط Hosein333 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ممنون
امیدوارم سال خیلی خوبی برات باشه(sm127)
دقیقا همین کارو باید بکنیمنقل قول:
نوشته اصلی توسط bijanariya [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حالا داره میره عید دیدنی شادمهر وقت ندارهنقل قول:
نوشته اصلی توسط masoud741 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm19)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Farbod-7 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حالا میگیم ویدئو روز سرد آماده نیست ک پخش نمیکنه.قلب ساعتی ک آمادست چرا نمیده بیرون(sm88)
(sm98)
ی هفته گذشت و خبری نشد(sm50)
(sm50)
پنجشنبه ویدیو روز سرد
خیلی ساده به نظر میاد :|
آره متاسفانه اینجور بنظر میاد...همونجور ک گفتم احتمال زیاد شادمهر میخونه و فقط چندتا زن ساز میزنند...حیف این ترانه ..قشنگ میشد ی ویدئو با ی داستان قوی ازش ساختنقل قول:
نوشته اصلی توسط me16 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چرا حس میکنم خود شادمهر دیگه نمیخواد زیاد خرج ویدیوهاش کنه، همینم باعث میشه ساده بشننقل قول:
نوشته اصلی توسط masoud741 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شادمهر داره کمیت را فدای کیفیت میکنه...لازم نبود ادامه میدمت و روز سرد را آنقدر ساده ویدئو کنهنقل قول:
نوشته اصلی توسط me16 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چند وقت پیش گفتم کلیپ روز سرد ساده به نظر میاد
همون شد(sm81)
مسخره بود تیزر
آره همیشه شادمهر ویدئو هاش قشنگ بودند ولی از همیشگی ب اینور زده تو کار ویدئو ساده و ضعیفنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hosein333 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اگه قرار ب این ویدئو ها بود شادمهر ادامه میدمت و روز سرد را ویدئو نمیکرد سنگینتر بود یا لااقل هزینه این دوتا ویدئو را میذاشت روهم ی ویدئو درست حسابی واسه روز سرد یا قلب ساعتی میساخت...البته هرچی میکشیم از دست کاربرای اینستاگرام میکشیم..دیشب زیر پست تیزر ویدئو روز سرد همه گفته بودند چ ویدئو خوب و قشنگی (sm88)
این اینستا دهن مارو سرویس کرده شادمهر اینستا نداشت خیلی خوب بودنقل قول:
خبر نداشتیم کی اهنگ پخش میکنه
تعریف های الکی میکنن
از الک این ویدئو بعید بود..البته 100درصد خود شادمهر ازش خواسته ویدئو ساده باشهنقل قول:
چند ماه پیش چی بود پس یه ویدیو گذاشت که الک تو استدیو شادمهر بود داشتن درباره ویدیو بحث میکردن . همچین طراحی میکردن و نقاشی میکشیدن و ژست گرفته بودن که گفتم یا علی میزنه رو دست ویدیوی Out Of The Woods تیلور (sm30) اینو که کوجی در کمتر از ده دیقه میسازه و ادیت میکنه و منتشر میکنه(sm59)
شاید اون موقع تصمیم داشتند ی ویدئو خوب بسازند ولی بعدش منصرف شدندنقل قول:
نوشته اصلی توسط sibiloo [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm30)نقل قول:
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تکنیک های کارگردانی سینارت فوق العادست.
از همه کارگردانها یه پله بالاتره.
به نظر من ویدئو ادامه میدمت هم خیلی قشنگ بود.
سالها زمان میبره کارگردانی بتونه ویدئویی مثل گمت کردم رو بسازه
شاهکار بود
حدودا سه ماه از پخش آلبوم میگذره ولی اصلا اون حس شادمهری به آدم منتقل نمیشه.یادمه زمان آلبوم طرفدار من سرباز بودم و آلبوم قرار بود یکشنبه پخش بشه تا پنجشنبه که قرار بود بیام خونه داشتم از بی تابی دیونه میشدم.تا مدتها قفلی زده بودم رو آلبوم.من نمیدونم برای شادمهر متاسف باشم برای امیر فرشباف...ولی امیر فرشباف واقعا گند زده تو کارای شادمهر.شادمهرم که دیگه نیاز به گفتن نیست.قشنگ خودشو سپره به این و اون.کارو میفرستن نیم ساعته وکال میگیره دوباره میفرسته به این و اون تا تنظیم کنن.واقعا دلم برای کاری مثل انتخاب،تقدیر،گمت کردم،معروف،محال،سبب تنگ شده.تقصیر ما چیه عاشق شادمهریم ولی اون اصلا نظر طرفدارای واقعیش براش مهم نیست.بعد کاشکی اینستا یا فیسبوکی وجود نداشت تا شادمهر تیکه ای از کاراش یا دمو کارو پخش نمیکرد.من حاضر بودم سه سال بیخبری بکشم ولی دمویی از کارای شادمهر نشنوم.شادمهر الان،فرشباف،و ی مشت طرفدار کوته فکر کمر به نابودی شادمهر بستن.
گمت کردم فوق العاده بود ولی ادامه میدمت خیلی ضعیف بودنقل قول:
نوشته اصلی توسط severi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شاید قلب ساعتی بتونه شروعی دوباره باشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط biseda [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
قلب ساعتی شروع خوبیه شک نکننقل قول:
اما خیلی زود با آهنگ ساده اعتراف با تنظیم بازاری میلاد هاشمی پایان میگیره
(sm59)شادمهر خسته شده دیگه زده تو کار کنسرت فقط پول در بیاره
این البوم اخرشم تا چند سال دیگه براش درامد زایی میکنه بعدش دیگه چند تا ترک میده بیرون
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
امیر جان باقی آلبوم های شادمهر رو ویو نمیزاری؟
دهنت سرویس (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Farbod-7 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تنها ترکی که از چشمم نیافتاده ادامه میدمت هست از البوم جدید
شاید هرکدوم از ما میتونستیم یک داستان از این ترانه تو ذهن خودمون ساخته باشیم ولی چون قبلا در آلبوم تجربه کن شنیده شده بود ترجیحا کار به این شکل دوباره تنظیم و اجرا و ویدئوی اون هم بدون داستان و بیشتر به صورت اجرایی روی این تنظیم فیلمبرداری شد که امیدوارم دوست داشته باشید
@OfficialShadmehr
خب از همین الان مشخصه چ ویدئویی باید ببینیم(sm25)
الان شادمهر باید دقیقا به ساز کی برقصه!
ب ساز هیچکس...ولی وقتی قراره ی آهنگ ویدئو بشه اونم بعد از پخش خود آهنگ یا اونو ویدئو نمیکنند یا ی ویدئو درست حسابی واسش میسازند...این ویدئو را عمه منم میتونست بسازهنقل قول:
نوشته اصلی توسط entehaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شادمهر همیشه باید تنهایی کار کنه. خودش تصمیم بگیره خودش برنامه بچینه خودش اهنگ بسازه و تنظیم کنه.
باید همون روال سابق رو پیش بگیره.چون فکر شادمهر هنر شادمهر با وجود این آدمهایی که تو این چند سال باهاش بودن نمیخوره. جناب فرشباف درسته از هوادارهای قدیمی شادمهر هستن ولی خط فکر شادمهر واسه ایشون جوابگو نیست و به نوعی به هم نمیخوره. باز هم میگم شادمهر باید خودش بگرده دنبال کسایی که به خط فکر هنریش میان.
چند سالیه که هیچ ترک قابل قبولی از شادمهر نشنیدم... و این جای تاسف داره
یادم میاد خود تو جزو کسایی بودی که قبل البوم میگفتی ویدیوها بعد البوم بیان الان هم منطقی ترش از نظر شادمهر اینه که واسه اهنگ تکراری ویدیوی پرهزینه نسازه.مطمعنن قلب ساعتی و اعتراف ویدیوی بهتری خواهند داشتنقل قول: